На 3 март с вход свободен в бургаските музеи

Февруари 28, 2020 Бургас
На 3 март - Деня на Освобождението на България, бургаските музеи, Галерия "Петко Задгорски" и изложбената зала на Дружеството на бургаските художници ще  бъдат отворени за посетители и с вход свободен.

"Има такъв народ" на Слави Трифонов внесе документи за регистрация

Февруари 28, 2020 България
Новоучредената партия на шоумена Слави Трифонов "Има такъв народ" внесе в Софийския градски съд документи за регистрация, съобщава БГНЕС. Партията се обявява за мажоритарна избирателна система и намаляване на броя на депутатите наполовина.

Ердоган спря социалните мрежи в Турция

Февруари 28, 2020 Светът
Интернет обсерваторията NetBlocks разкрива, че след събитията в Сирия, при които има кнфлект между турската и руската армия, Ердоган е блокирал всички социални мрежи в страната.

Стотици мигранти вече се насочват към България

Февруари 28, 2020 Светът
Стотици мигранти пристигат в Одрин, където се пресичат границите на Турция с Гърция и България. Жени, мъже и деца пристигат на групи.

Бургас ще бъде домакин на Световната среща по конгресен туризъм през 2021

Февруари 28, 2020 Бургас
Бургас е избран в конкуренция с няколко сръбски града за домакин на Черноморската среща за конгресен туризъм през 2021 г./ BSB Conference World Summit 2021/.

НАТО свиква извънредно съвещание по искане на Турция заради Сирия

Февруари 28, 2020 Светът
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг съобщи, че свиква за днес извънредно заседание на посланиците на държавите от пакта. Посланиците ще обсъдят обстановката в Сирия по искане на Турция.

Борисов свиква извънредно правителствено заседание заради коронавируса

Февруари 28, 2020 България
Министър-председателят Бойко Борисов свиква извънредно заседание на Министерския съвет днес в 11.30 часа, което ще се проведе съвместно с Националния оперативен щаб с цел координиране и организиране на действията на компетентните държавни органи във връзка с обявената от СЗО спешност за общественото здраве от международно значение по отношение на заболяването COVID-19, съобщиха от правителствената пресслужба.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!