Акция срещу кабелни оператори в Бургас и Айтос

Февруари 4, 2020 България
Под надзора и ръководството на Окръжна прокуратура – Бургас и Районна прокуратура – Айтос се провеждат специализирани операции, по време на които се проверяват офиси на търговски дружества, за които са налице данни за извършени данъчни и престъпления срещу интелектуалната собственост.

Ремонтират сградите на социалните услуги в общината

Февруари 4, 2020 Бургас
Мащабни строително-ремонти дейности вървят в сградите, в които ще бъдат разкрити най-новите социални услуги на Община Бургас - Център за обществена подкрепа, Дневен център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства и др.

Румен Радев свали доверие от правителството

Февруари 4, 2020 България
Президентът Румен Радев обяви, че снема доверие от правителството. На извънреден брифинг днес той отправи нови критики към управлението, което "не действа в интерес на българските граждани и носи отговорност за острата криза в нашето общество".

Шефът на кабинета на финансовия министър поема Комисията по хазарта

Февруари 4, 2020 България
Министърът на финансите Владислав Горанов освободи по негова молба председателя на Държавната комисия по хазарта Александър Георгиев временно Георги Йорданов за председател на Държавната комисия по хазарта.

СЗО: Очаква се увеличение на раковите заболявания в бедните страни

Февруари 4, 2020 Здраве
Световната здравна организация и Международната агенция за изследване на рака предвиждат увеличение с 81 процента на раковите заболявания в държавите с ниски и средни доходи до 2040 година, предава БНР.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!