През лятото транзитният трафик ще бъде изведен от Поморие

Април 10, 2020 Бургас
На обходния път на Поморие се работи изключително мобилизирано, спазвайки всички мерки за борба с COVID-19, за да може движението по близо 6-километровото трасе да се пусне през лятото.

От утре започват засилени проверки на пазарите

Април 10, 2020 Бургас
Заради наближаващите празнични дни в националния календар се очаква повишено потребление и повече хора по пазарите в Бургас. Затова Общината, РЗИ и Полицията ще направят всичко възможно да организират тяхната дейност.

Нова медицинска техника за бургаските болници

Април 10, 2020 Здраве
Общинският кризисен щаб взе решение да бъдат преведени средства на УМБАЛ, Белодробната болница и Бърза помощ, с които за се закупят медицинска апаратура и консумативи. Решението е въз основа на заявените искания.

Заради липсата на пътници редуцират последните курсове на автобусите

Април 10, 2020 Бургас
Справки на "Бургасбус" показват, че през последните три седмици пътниците, които използват градския транспорт, са със 75-80 % по-малко. Въпреки това, по много от линиите се спазват обичайните разписания и в натоварените часове от деня - сутрин и късен следобед.

Светият Синод обяви как ще протекат великденските служби

Април 10, 2020 България
Българският патриарх Неофит ще оглави богослуженията за Цветница и Великден в патриаршеската катедрала "Св. Александър Невски". Това съобщиха от Светия синод на Българската православна църква - Българска патриаршия.

Творците в свободния сектор ще получат минимална работна заплата за 3 месеца

Април 10, 2020 Култура
За времето на извънредното положение плюс един месец след това, ще се осигури минимална работна заплата, заедно с осигуровките за творците в свободния сектор. Става дума за тези, които през миналата година са получавали до 1000 лв. на месец доход.

Каракачанов предлага забрана за внос на чужди продукти до изчерпване на българските

Април 10, 2020 България
Четири спешни мерки за подпомагане на част от българския земеделски сектор е внесъл в Министерски съвет вицепремиерът по обществения ред и сигурността и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!