Земята става по-чиста, откакто хората си стоят у дома

Април 22, 2020 Любопитни
Откакто хората по целия свят си стоят вкъщи, за да спре разпространението на новия коронавирус, въздухът се прочисти, макар и за кратко. Смогът вече не задушава Делхи, един от най-замърсените градове на планетата.

Осигуряват временни жилища за персонала на Инфекциозното отделение в УМБАЛ

Април 22, 2020 Бургас
Три нови случая на заразени с коронавирус в Бургаска област са доказани вчера. Нито един от тях не е настанен в болница. Изолирани са у дома. Два от новите случаи са от Айтос, контактни на един от заразените в София онкоболни, в момента настанен в айтоската болница.

Срокът за обявяване на доходите е 30 април

Април 22, 2020 България
Над 230 000 души са подали годишните си данъчни декларации за облагане на доходите по електронен път до момента, съобщиха от Национална агенция за приходите. Над 80 % от всички получени в агенцията формуляри са изпратени онлайн.

Реставрирана икона на Свети Пантелеймон ще бъде изложена в музея

Април 22, 2020 Бургас
Икона на Свети Пантелеймон от фонда на Регионален исторически музей – Бургас, която се нуждаеше от реставрация, вече е възстановена и предстои да бъде изложена в експозицията на музея.

Евролидерите ще обсъдят постепенното излизане от карантината

Април 22, 2020 Светът
Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел съобщи, че държавните и правителствените ръководители на страните от ЕС ще обсъдят в четвъртък, 23 април, въпроса с постепенното облекчаване на мерките, наложени заради епидемията от COVID-19.

САЩ прекратяват за 60 дни приемането на имигранти

Април 22, 2020 Светът
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че ще прекрати временно приемането на нови имигранти в страната, за да бъдат защитени работните места на американците в условията на коронавирусната пандемия, съобщиха световните агенции и БТА.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!