Къде и с колко ще поевтинее топлата вода от 1 май

Април 29, 2020 България
Цената на топлинната енергия с топлоносител гореща вода може да поевтинее средно с 2,34 процента за страната от 1 май. Комисията за енергийно и водно регулиране обсъди днес на открито заседание доклад за изменение на цените на енергията.

Читалище „Просвета-1927“ преобразява Културния дом в Камено с европейско финансиране

Април 29, 2020 Бургас
Културният дом в Камено ще бъде цялостно преобразен през следващите месеци. Това ще се случи благодарение на одобрения вече проект „Назад към лютиерството и корените на каийлии“ по програма Развитие и популяризиране идентичността на територията на МИРГ.

Съставиха 42 акта за нарушения в Морската градина

Април 29, 2020 Бургас
42 акта е съставила вчера Полицията за нарушаване на правилата от последната заповед на здравния министър, както и за разхождане на едри кучета без намордници. В Морската градина има постоянно полицейско присъствие.

Отвориха две мерки за безвъзмездно финансово подпомагане на бургаския сектор „Рибарство"

Април 29, 2020 Бургас
Община Бургас и нейните партньори в Местната инициативна рибарска група Бургас-Камено обявяват, че е отворен прием по 2 процедури за финансово подпомагане. Европейският съюз помага на знаещите и можещите, така че бъдете активни и кандидатствайте с качествено подготвени проекти.

Времето през май - от 3 до 33 градуса

Април 29, 2020 България
Най-ниските температури у нас през май ще са между 3 и 8 градуса, а най-високите - между 28 и 33 градуса, съобщи за БТА Красимир Стоев - синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология.

Тайна група учени и милиардери с проект “Манхатън” срещу COVID-19

Април 29, 2020 Любопитни
Десетина от най-добрите учени в Америка и група милиардери и крупни индустриалци твърдят, че имат отговор на пандемията от коронавирус и са намерили вратичка, през която да прокарат своя план в Белия дом, съобщава влиятелното издание "Уолстрийт джърнъл".

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!