15 плажа ще предлагат безплатни чадъри и шезлонги

Май 21, 2020 България
Към момента има предложения на 15 плажа за безплатни чадъри и шезлонги. Това обяви министърът на туризма Николина Ангелкова. Тя добави, че една от мерките за насърчаване на вътрешния туризъм е плажове да предложат намалени цени.

Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ отваря пред студентите портал към нови светове

Май 21, 2020 Бургас
След едно голямо изпитание светът отново се събужда. Университет "Проф. д-р Асен Златаров"- Бургас ще се радва да приеме своето ново ято студенти, което може да избира измежду осемнадесет професионални направления.

Монтират нови 50 зарядни станции за електрически коли

Май 21, 2020 Бургас
Община Бургас и частна фирма сключиха договор за изграждане на мрежа от 50 зарядни станции за електрически превозни средства на територията на града. Това ще се случи като част от проекта "Изграждане на публична зарядна инфраструктура в градска среда - Южна България".

Всички експозиции на музея ще работят извънредно на 24 май

Май 21, 2020 Бургас
В деня на българската просвета и култура и на славянската писменост - 24 май, всички експозиции на Регионален исторически музей – Бургас, ще работят извънредно с работно време от 9.00 до 17.00 часа.

Реновират ДКЦ I

Май 21, 2020 Бургас
Съвсем скоро ще започне обновяването на едно от най-посещаваните медицински заведения в Бургас - Диагностично-консултативен център I /бившата Първа поликлиника/. Клиниката се помещава в едното крило на УМБАЛ Бургас в комплекс "Зорница".

„Слънчев бряг“ АД започва дейности по подготовка и рехабилитация на инфраструктурата в комплекса

Май 21, 2020 България
От днес започва озеленяване и поддържка на зелени площи на над 30 локации в Слънчев бряг. Дружеството, стопанисващо комплекса, стартира дейности по подготовка на инфраструктурата за туристически сезон 2020.

Пандемията може да преобърне човешкото развитие за първи път от 30 г.

Май 21, 2020 Светът
Човешкото развитие е на път да отчете тази година спад за първи път за последните 30 години. Това се казва в доклад на Програмата на ООН за развитие, цитиран от Франс прес и Ройтерс, цитирани от БТА.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!