Първият чартърен полет от Украйна за това лято кацна пълен в Бургас

Юли 21, 2020 Бургас
180 туристи пристигнаха на бургаското летище с първия чартърен полет от Украйна. Те бяха посрещнати по стара българска традиция с питка и фолклорни изпълнения от ансамбъл "Странджа".

Гърция затваря напълно още един граничен пункт с България

Юли 21, 2020 България
В момента за туристи, пристигащи от България, е отворен само „Кулата”- „Промахон”

Невероятните „Фортисимо“ ще зарадват ценителите с концерт – спектакъл „Вселена от гласове“

Юли 21, 2020 Бургас
След поредица от успешни изяви на национални и международни сцени, бургаската гордост "Фортисимо" ще представи многообразния си репортоар и талант пред Бургас и гостите на града в концерта "Вселена от гласове".

Ремонтът на Центъра за подкрепа на лица с увреждания в жк "Братя Миладинови" е към своя край

Юли 21, 2020 Бургас
В него ще има стая за активни занимания, зала за лечебна физкултура, медицински кабинет, кабинет на психолог, зала за арт и трудотерапия и зала за индивидуална работа

Първите украински туристи пристигнаха на бургаското летище

Юли 21, 2020 Бургас
180 туристи пристигнаха на бургаското летище с първия чартърен полет от Украйна. Те бяха посрещнати по стара българска традиция с питка и фолклорни изпълнения от ансамбъл „Странджа“.

Великобритания задлъжня с рекордните 162 млрд. долара за три месеца

Юли 21, 2020 Светът
Дълговете на британското правителство са се увеличили с рекордните 128 милиарда паунда (162 милиарда долара) през първите три месеца на фискалната 2020/21, включително юни, по време на най-строгите мерки за ограничаване на движението поради Covid-19.

Бяло бебе нанду направи първи стъпки в Зоопарк Бургас

Юли 21, 2020 Бургас
Бяло бебе нанду направи първи стъпки в Зоопарк Бургас.

Електронният калкулатор на Патентно ведомство изчислява 113 услуги

Юли 21, 2020 България
От днес е пусната нова версия на Електронния калкулатор за таксите на услугите, достъпен в сайта на ведомството.Функциите му са значително разширени и обхващат автоматично изчисляване на общо 113 услуги.

Св. Синод: Да запазим „Св. София” като музей и паметник на ЮНЕСКО

Юли 21, 2020 България
Светият Синод на Българската православна църква - Българска патриаршия, излезе с официална позиция относно промяната на статута на храма „Св. София” в Истанбул. Оттам уточняват, че с с внимание и загриженост следят дискусиите и решенията на Държавния съвет и турското правителство.

Нито една политическа сила не предложи нов шеф на КЕВР

Юли 21, 2020 България
Срокът изтече на 15 юли, а поради липсата на номинации за поста вторият опит да тръгне процедурата също претърпя фалстарт. Първият път единственият кандидат Пламен Младеновски, оглавяващ дирекция "Електро-и топлоенергетика" в регулатора и предложен от ГЕРБ, се оттегли. Това наложи рестарт на процедурата и приемането на нови процедурни правила от депутати, които сега ще трябва да направят това за трети път.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!