Прокуратурата отчете какви нарушения са открити в Отманли, на Буджака и в Обзор

Август 13, 2020 България
Множество нарушения са открити при изграждането и експлоатирането на обекти по Черноморието, констатират проверки на място и по документи, разпоредени от Върховна административна прокуратура (ВАП) на министъра на регионалното развитие и благоустройството, министъра на туризма, министъра на околната среда и водите, министъра на транспорта информационните технологии и съобщенията и началника на ДНСК . Това съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

До дни започва голямото преместване на СУ „Добри Чинтулов” в съседното „Йордан Йовков”

Август 13, 2020 Бургас
Ремонтни дейности вървят паралелно в двете бургаски училища „Добри Чинтулов” и „Йордан Йовков”, които до месец ще обитават една сграда. От следващата седмица ще започне и голямото преместване на всичко от СУ „Добри Чинтулов” в съседното на него школо.

В две села в Бургаско през септември ще си избират кмет

Август 13, 2020 Бургас
В две села в Бургаска област ще се проведат нови избори за кмет. Частичният вот е насрочен за 27 септември с указ на президента Румен Радев.

Задържаха помориец, държал наркотик в гараж

Август 13, 2020 България
В резултат на съвместните полицейски действия на служители от отдел „Криминална полиция” при ОДМВР - Бургас и Районно управление – Поморие на 12 август за срок от едно денонощие е задържан 46-годишен криминално проявен помориец, съобщиха от ОДМВР.

Уикенд на Мария предлага десетки възможности за приятно посрещане на празника в Бургас

Август 13, 2020 Бургас
Знаете ли, че на 15 август празнуват над 130 хиляда българки с името Мария? В тяхна чест сме подготвили специален уикенд, изпълнен с разнообразна програма и много изненади!

Търсят се бъдещите поети на Бургас

Август 13, 2020 Бургас
Центърът за подкрепа на личностното развитие в Бургас търси младежи, които обичат да пишат.

Днес Стенли и Фънки свирят на летния Хаштаг, а DUET PARADOX в Papa Beer

Август 13, 2020 Бургас
Община Бургас създаде преди няколко години инициативата БулевАрт - Мрежа на сетивата, която обединява частния бизнес с творческите индустрии.

Отлична новина! Израелските туристи тръгват към България

Август 13, 2020 България
Заслуга за вкарването на България в зеления списък вероятно има вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова