България обяви още един руски дипломат за персона нон грата

Април 29, 2021 България
От Външно министерство поискаха правоохранителните органи на Руската федерация да окажат пълно съдействие на българските власти в разследването на взривовете в български оръжейни складове, унищожаването на веществени доказателства при пожар и отравянето на трима български граждани.

Президентът ще връчи мандат за съставяне на правителство на БСП

Април 29, 2021 България
На 05 май 2021 г., от 11.00 часа, на „Дондуков“ 2 Румен Радев ще връчи проучвателен мандат на кандидата за министър-председател, посочен от третата по численост парламентарната група в 45-ото Народно събрание.

Обявиха ново разхлабване на мерките у нас, отпадат „зелените коридори“ за пазаруване

Април 29, 2021 България
От началото на месец май отпадат редица ограничения, въведени заради епидемичната обстановка в страната.

Проектът за Детската болница в Бургас ще е част от още по-мащабен проект

Април 29, 2021 Здраве
В него се включва не само закупуване на апаратура и уреди за детските кабинети в целия регион, но и строителството на два жилищни блока, в които ще се настанят медицинските специалисти и лекари, които ще работят в детската болница.

На пристанище Бургас са създадени отлични условия за туризъм и работа

Април 29, 2021 Бургас
Това заяви министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията в оставка Росен Желязков, който посети днес новопостроения Конгресен център – Бургас, заедно с кмета Димитър Николов и областния управител Вълчо Чолаков.

Бургаските прокурори: Върховенството на правото е в опасност

Април 29, 2021 Бургас
На мълчалив протест излязоха днес прокурори, следователи и съдебни служители от зоната на Апелативна прокуратура – Бургас, която включва Апелативна прокуратура – Бургас окръжните и районните прокуратури в Бургас, Сливен и Ямбол.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!