Събарят сграда на Румен Гайтански-Вълка край язовир "Искър"

Юни 17, 2021 България
Главният архитект на София арх. Здравко Здравков издаде заповед за премахване на изградена монолитна сграда в местност „Авала“, яз. „Искър на територията на ТП „Държавно ловно стопанство „Искър“, съобщиха от Столичната община.

КАТ с нова акция

Юни 17, 2021 България
В ход е полицейска операция за недопускане на управление на моторни превозни средства от водачи, употребили алкохол или наркотични вещества

Радев към Заев: Република Северна Македония за нас е най-важната близка, приятелска страна

Юни 17, 2021 България
Президентът Румен Радев се срещна с премиера на Република Северна Македония Зоран Заев

Откриха падналия МиГ-29, но не и черната кутия

Юни 17, 2021 България
Открито е мястото, където се е разбил падналия МиГ-29.

Колко е полезна разходката всеки ден?

Юни 17, 2021 Любопитни
Благоприятните последствия от ежедневното ходене са както за външния вид, така и за здравето, за настроението, за кариерата, че даже и за семейните отношения Малките промени в живота дават разликата в голямата картина – подобряване на здравето, на настроението, на външния вид.

Плувният маратон от остров Св. Анастасия до моста - на 18 юли

Юни 17, 2021 Бургас
Любимият и легендарен за няколко поколения бургазлии плувен маратон от остров Света Анастасия до Моста тази година ще се проведе на 18 юли. Това е най-дългият морски маратон в страната. Разстоянието, което морските вълци трябва да преплуват е точно 6 400 метра от острова до Моста по права линия.

Бели еленчета лопатари в зоопарк Бургас

Юни 17, 2021 Бургас
Зоопарк Бургас се радва на нови три бебета - бели еленчета лопатари. Те ще радват посетителите на зоокъта. Белите елени Лопатари не са албиносни форми, а цвят, до който специалистите са достигнали след дългогодишна селекция.

Завършва ремонтът на ул. Св.Св. Кирил и Методий

Юни 17, 2021 Бургас
До края на седмицата ремонтът на бургаската ул. „Св. св. Кирил и Методий“ в центъра на града ще е завършен. От няколко дни, строителните работници подготвят последната отсечка на улицата ул. Св.Св. Кирил и Методий

4 нови картини от общината за годишнината на бургаската художествена галерия

Юни 17, 2021 Бургас
Четири картини дари Община Бургас на градската галерия по повод нейната 75-та годишнина. „Поздравявам целия екип и всеки, който се отнася с любов към този културен фонд през годините. Нашата галерия е авторитетна институция, която Бургас заслужава.” Това сподели кметът Димитър Николов по време на официалното откриване на изложбата „Нови постъпления”, посветена на 75 години от създаването на Бургаската художествена галерия „Петко Задгорски”.

Крафт фестивал в Бургас

Юни 17, 2021 Любопитни
Цели 16 производители на крафт бира ще покажат в Бургас най-доброто от своя асортимент на 31 юли и 1 август. Тогава ще се проведе второто издание на Metalhead Beer Fest. Главен организатор е едноименната пивоварна Metalhead, чиито напитки носят имена на известни метъл групи и песни. Събитието отново е подкрепено от Община Бургас.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!