Двигател на български самолет се взриви по време на полет

Юни 27, 2021 България
Двигател на български самолет се взриви във въздуха. Инцидентът е станал над Италия, но пилотът е успял да приземи машината.

Производители очакват поскъпване на хляба

Юни 27, 2021 България
Жътвата на ечемика и пшеницата закъснява заради обилните дъждове през последния месец. Прогнозите са закъснението да е от 7 до 15 дни за всяка от културите. Въпреки това зърнопроизводителите са оптимисти, че ще има достатъчно зърно за хляб.

Тръмп критикува политиката на Байдън за мигрантите

Юни 27, 2021 Светът
Бившият американски президент Доналд Тръмп разкритикува имиграционната политика на сегашния президент на САЩ Джо Байдън и призова поддръжниците си да помогнат на републиканците да си върнат мнозинствата в Конгреса, предаде Ройтерс.

Ваксина - туризъм предлагат у нас

Юни 27, 2021 България
Ваксина - туризъм предлагат у нас. След COVID-19 процесът на възстановяване на индустрията ще бъде труден. По данни на Световната организация по туризъм, секторът ще се възстанови напълно едва в краят на 2024г.

Колко струва разводът на Коко Каменаров?

Юни 27, 2021 Любопитни
Извънбрачната афера на Константин Каменаров ще му струва поне 1 милион лева, научи „Уикенд“ от близки до фамилията. От 2 години бившият шеф на БНТ се лута между две жени – законната си съпруга Радина Червенова и близначката на Гергана Паси – Михаела Калайджиева.

Разкрития за бойния кораб "Дифендър"

Юни 27, 2021 Светът
Строго секретни документи на Министерството на отбраната, съдържащи подробности за бойния кораб „Дифендър“ и мисията в Черно море и реакцията на Русия, са били намерени на автобусна спирка в графство Кент, съобщи Би Би Си.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!