Учени: Чешмяната вода е 1000 пъти по-добра от бутилираната - ето защо

Август 10, 2021 Любопитни
Изследователи от Барселонския институт за глобално здраве са изчислили точните цифри, които показват коя вода е по-добра за природата

Извънредно! „Има такъв народ” оттегля проектокабинета

Август 10, 2021 България
„Има такъв народ” оттегля проектокабинета си. Това обяви лидерът на партията Слави Трифонов в официално изявление, излъчвано на живо във Facebook.

Кралицата мисли поведението на Хари и Меган за плачевно

Август 10, 2021 Светът
Кралица Елизабет Втора намира поведението на внука си принц Хари и съпругата му Меган Маркъл за плачевно, твърди кралски експерт.

Морето на художника Ивайло Мирчев светлее в Бургас

Август 10, 2021 Бургас
Изложба живопис на известния български художник проф. Ивайло Мирчев могат да посетят жителите и гостите на Бургас до 10 септември. Експозицията „Теми и вариации“ в галерия „Пролет“ на ул. „Лермонтов“ 32 в морския град отвежда на емоционално пътуване наблизо и надалеч с пейзажите на твореца, завършил Националната художествена академия със специалност живопис в първия випуск на акад. Светлин Русев.

Международен ден на мързела

Август 10, 2021 Любопитни
Днес е Международният ден на мързела. Говори се, че той се отбелязва вече повече от 100 години, но никой не знае точно от кога. Сигурно първите ентусиасти ги е мързяло да запишат година.

Отново "С книга на плажа"

Август 10, 2021 Бургас
Интересни нови заглавия за малки и големи ще бъдат представени на фестивала "С книга на плажа" . Събтието ще се проведе от 11 до 15 август, с работно време от 09:00 до 21:00ч.

Бургас домакин на единственото международно състезание по скейтбординг в България

Август 10, 2021 Бургас
Броени дни след дебюта на този спорт на олимпийски игри, Бургас отново ще е домакин на единственото международно състезание по скейтбординг в България. То ще се проведе в дните от 13 до 15 август.

Съдбоносен ден за правителството предложено от Слави Трифонов

Август 10, 2021 България
Съдбоносен ден за Слави, БСП и "Демократична България" решават да има ли правителство. От левицата настояват кандидатът на вътрешен министър и за вицепремиер Петър Илиев да бъде сменен.

Бургас вече е в международната карта за кемпер зони

Август 10, 2021 Бургас
Бургас става част от международната карта за кемпер зони. По идея на кмета Димитър Николов вече са обособени 4 такива локации на територията на града – пристанището в кв. „Сарафово“, кв. „Минерални бани“, рибарско пристанище „Ченгене скеле“ и лодкостоянка „Крайморие“.

Медиците ще протестират

Август 10, 2021 България
Председателят на синдикалната структура на КНСБ Климентин Милчев обвини здравните власти за неуредици с тестовете.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!