Дима Тодорова, е топ мотиватор, спортен ментор и треньор.

Август 25, 2021 Спорт
Много сред нас,се намират в етапа "Не съм достатъчно добър"., не съм достатъчно мотивиран и успешен ...

Дара свири на тибетски купи

Август 25, 2021 Любопитни
Да усвои умението да свири на тибетски купи – това е сред най-новите начинания на любимката на тийнейджърите Дара. За хобито си разкри самата изпълнителка на Thunder, като дори публикува кадри от заниманието си в социалните мрежи.

Съдят "Нирвана" за детско порно

Август 25, 2021 Светът
Мъж, който се появява на корицата на култовия албум на Нирвана "Nevermind" като бебе, заведе дело срещу музикантите, в което заяви, че голият му образ е детска порнография, съобщава "Variety".

Нагъл вандализъм

Август 25, 2021 Бургас
Умишлено повреждане на стълбове остави част от улица „Гладстон“ без осветление. Инцидентът е станал снощи, като при вандалската проява са повредени общо 13 стълба в участъка от Младежкия дом до улица „Сан Стефано“.

Scalefocus откри новия си офис в Бургас

Август 25, 2021 Бургас
С официална церемония в присъствието на кмета Димитър Николов, Scalefocus откри новия си офис в града и заяви плановете си за разрастване на екипа и привличане на технологичен талант. Компанията отваря първия си офис в Бургас през 2019 г. и оттогава работи активно не само с местната софтуерна общност, но и с повечето гимназии и университети за превръщане на града в активен ИТ център.

Сега е моментът да си осигурите ново, екологично отопление

Август 25, 2021 Бургас
Въпреки че отоплителният сезон е още далече, сега е моментът да се възползвате от възможността да подмените старата си печка на дърва с нов уред на екологично гориво.

Голям международен плувен маратон предстои в Бургас в края на месеца

Август 25, 2021 Спорт
Голям международен плувен маратон предстои в Бургас в края на месеца

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!