Рачков: Анита не е плеймейт!

Септември 20, 2021 Любопитни
Родителите на комика изкарали вируса много тежко

Ревю на традиционни носии в Етнографския музей

Септември 20, 2021 Бургас
По случай 22 септември, Деня на българската независимост, от 12:00 часа Етнографския музей ще зарадва бургазлии с ревю на традиционни носии.

Раздадоха наградите "Еми" за тази година

Септември 20, 2021 Светът
Седемдесет и третото издание на наградите "Еми", еквивалент на наградите "Оскар" в телевизионната продукция, започна тази нощ в Лос Анджелис с израз на почит към рапъра Биз Марки, починал през лятото на 57 години.Тазгодишното шоу прилича много повече на обичайната церемония, отколкото миналогодишното, което протече без публика и бе наречено "Пандеми”. Въпреки това беше в доста по-ограничен мащаб.

НОИ преизчислява две групи пенсии служебно

Септември 20, 2021 България
Националният осигурителен институт ще извърши служебно преизчисляване на две групи пенсии, изплащани от държавното обществено осигуряване. Промените в размерите на всяка една от тях е в резултат на обнародваните изменения и допълнения в Кодекса за социално осигуряване.

Близо 124 млн. лева ще струват предстоящите избори на 14 ноември

Септември 20, 2021 България
Близо 124 млн. лева ще струват предстоящите избори на 14 ноември. Правителството одобри план-сметката за разходите по подготовката и произвеждането на изборите за президент и вицепрезидент на страната ни, както и за народни представители.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!