На него присъстваха кмета на Община Созопол Тихомир Янакиев, председателя на общинския съвет Станимир Андонов, кметовете на Атия, Черноморец и Зидарово, началникът на Военно морска база Атия, общински съветници, общински служители и здравни и социални работници. Специален гост беше и Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, заедно с приятелите на дома от Клуб Мото. Христо Петров, заедно с фондация „Един българин“ осигуриха бус за децата от дома, за да могат да пътуват.
Кметът Тихомир Янакиев подари на децата красиво градинско обзавеждана за двора.
Ръководителят на центъра Антоанета Тодорова благодари на кмета Янакиев и общината за подкрепата. Тя изказа благодарност на служителите , които всеотдайно се грижат за децата с увреждания денонощно, както и на всички, които помагат, за да имат тези специални деца по-нормално детство..
„Слагам ръка на сърцето си и казвам: аз нямаше да се справя с това, което правите вие тук. С големите си сърца и златни души вие създавате дом за децата, карате ги да се чувстват обичани и им помагате да преодоляват трудностите, с които се сблъскват всеки ден. Вие сте герои и аз ви се покланям.“, каза кметът Тихомир Янакиев.
Директорът на Комплекс за „Социални услуги и здравеопазване“/КСУЗ/ Йорданка Димитрова също поздрави екипа на ЦНСТ с много мили думи.
След официалната част децата се впуснаха в игри и се порадваха на подаръците и лакомствата, каквито се полагат на рожден ден.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...