Лора Крумова се омъжва официално

Февруари 14, 2022 Любопитни
Вече 12 години сърцето на тв водещата Лора Крумова, която се завърна в ефира на Нова телевизия тази есен с публицистичното предаване „На фокус“, е заето от нейната половинка Сотир. Двамата се запознават още през далечната 2009 г., но толкова време в съвместно съжителство и две деца по-късно все още не са минали под венчилото.

Три празника отбелязваме на 14 февруари

Февруари 14, 2022 България
На 14 февруари съвпадат три празника и всеки българин може да избере кой от тях да празнува. Това са църковният празник за Успението на Свети Кирил Славянобългарски, празникът по стар стил на Свети Трифон Зарезан, честван като Ден на лозаря, и празникът на Свети Валентин.

Бургаската детска ясла №3 ще има геотермална климатична инсталация

Февруари 14, 2022 Бургас
Бургаската детска ясла №3 ще има климатична инсталация за отопление и охлаждане, която ще се захранва с геотермална енергия. Това ще се осъществи, след като проект на Община Бургас за използване на възобновяеми източници получи одобрение за реализация.

Не пропускайте операта „Трубадур“ утре, в Бургас

Февруари 14, 2022 Бургас
След успешния старт на новата календарна година за творческите състави на Бургаската опера – с камерния концерт с музика от френски композитори „Вокален бутик“ и Симфоничния концерт със солисти световнопризнатите пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови, третото събитие в календара на бургаската културна институция също обещава силни емоции – операта „Трубадур“ от Джузепе Верди.

Стартира профилактична програма на Община Бургас за скрининг на очните заболявания при децата

Февруари 14, 2022 Бургас
За втора поредна година ще се проведе общинската профилактична програма за скрининг на очните заболявания при децата в предучилищна възраст. Този път в изследването, освен малчуганите в 4-та възрастова група на детските градини, ще бъдат обхванати и тези в 3-та градинска група.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!