Първа оставка в правителството

Февруари 28, 2022 България
Премиерът Кирил Петков поиска оставката на министъра на отбраната Стефан Янев на извънредно заседание на МС днес. Утре тя ще бъде гласувана на извънредно заседание на НС, съобщи премиерът.

Бургас отбелязва Световния ден на редките болести

Февруари 28, 2022 Бургас
Бургас се присъединява към българските градове, които ще отбележат Световния ден на редките болести, който традиционно се чества през последния ден от месец февруари.

Община Бургас съдейства на граждани, пристигащи от Украйна в града

Февруари 28, 2022 Бургас
Община Бургас оказва съдействие на държавните ни институции в грижата за бежанци от войната, които желаят да се установят в Бургас – етнически българи, пребивавали в Украйна, украинци от български произход, украински граждани. Хората, които се нуждаят от помощ, както и бургаските граждани, които предлагат такава, могат да използват следните информационни канали:

От 1 март може да се запознаете с електронната система за прием в ясла и детска градина в Бургас

Февруари 28, 2022 Бургас
Всички родители на деца във възраст за записване в ясла, детска градина и полудневни подготвителни групи към училищата, могат да се запознаят от 1 март с електронната система за прием на Община Бургас – https://www.dzburgas.org/, преди тя да бъде активирана в режим на кандидатстване в 08.00 часа на 1 април.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!