Никол Стоянова – НИККА е новата звезда в „Черешката на тортата” .

Февруари 4, 2022 Любопитни
Познатата ни от участията си при Марио Ангелов в предаването "Медик" и водеща в шоуто „Крале на Силата” , създадено от Киро Скалата, Никол Стоянова – НИККА е новата звезда в „Черешката на тортата” .

ЕМОЦИОНАЛНО СЪБУЖДАНЕ ОТ МАТЕРИАЛНАТА КОМА-НОВАТА ПЕСЕН НА ПЛАМЕН БОНЕВ - DE LA BONA

Февруари 4, 2022 Любопитни
Време е за събуждане от зимната музикална летаргия с новия проект на Пламен Бонев - De La Bona „Събуди ме“ – една изключително емоционална песен, в която изпълнителят влага цялото си сърце и душа.

Дарете официално облекло за абитуриент!

Февруари 4, 2022 Бургас
В Бургас стартира кампания, насочена към абитуриенти без родители, или такива, които не могат да си позволят да си купят официални рокли, костюми и нужните аксесоари за този специален ден. Кампанията вече е активна.

От туристическата камара искат държавен COVID протокол за летния сезон

Февруари 4, 2022 България
От туристическата камара в Бургас настояват за изготвяне на държавен COVID протокол, според който да се обслужват чуждестранните летовници у нас за сезона лято 2022. Чрез него ще се гарантира, че България е  безопасна дестинация за пътуване и хората спокойно ще планират своята почивка.

Безплатна профилактика на сърдечносъдовите заболявания при жените в Бургас

Февруари 4, 2022 Бургас
Бургас става част от националната кампания за профилактика на сърдечносъдовите заболявания при жените. Изследванията ще се проведат на 5 февруари, събота, в ДКЦ-2 Бургас от 10:00 до 15:00 ч.Прегледите ще се извършват без предварително записване.

По-висок "височинен травматизъм" в Бургас

Февруари 4, 2022 Бургас
В Бургас случаите на пострадали след падане от високо са повече, отколкото в други области. Това е наблюдението на екипа на Отделението по неврохирургия в УМБАЛ Бургас, където се оперират, лекуват и наблюдават тези пациенти.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!