Кметът изпрати списък с важни проекта за града и региона до бургаските депутати

Февруари 8, 2022 Бургас
Кметът Димитър Николов изпрати до всички бургаски депутати и областния управител списък с важни проекта за града и региона, които да се вземат предвид при обсъждането на държавния проектобюджет 2022 в парламентарните комисии на Народното събрание.

Новорегистрираните безработни надхвърлят 30 000 души от началото на годината

Февруари 8, 2022 България
В последната наблюдавана седмица от 31 януари до 6 февруари най-много са регистрираните в областите София столица, Пловдив и Благоевград. 5360 са новорегистрираните безработни в цялата страна през първата седмица на февруари - това сочат данните на Националния статистически институт и Агенцията по заетостта.

Как да пестим гориво на пътя?

Февруари 8, 2022 Любопитни
Спазването на определени правила на пътя ще се отрази добре както на джоба ви, така и на самия автомобил. Особено във времена, когато горивото поскъпва. Покачващите се цени на горивата са световен проблем, който явно ще продължи да се задълбочава.

В Бургас полицаите разбиха канал за секс услуги

Февруари 8, 2022 Бургас
Тази нощ Бургас почерня при мащабна полицейска операция. Десетки ченгета с качулки и жандармеристи извършваха арести в целия град, по информация на таксиметрови водачи, станали свидетели на акцията, продължила цяла вечер, концентрирана най-вече в централните части на града.

Александра Сърчаджиева отново представя в Бургас спектакъла си „На живо”

Февруари 8, 2022 Бургас
Поради големия интерес Александра Сърчаджиева отново ще представи в Бургас спектакъла си „На живо”. Постановката ще се играе на 15 февруари от 19.00 часа в зала „Тончо Русев” на Културен дом НХК.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!