„Моят град, моят квартал, моята улица“ продължава с нови обекти

Септември 2, 2022 Бургас
След изключително успешното начало през 2021 г., изпълнението на програмата за реконструкция на улици и облагородяване на междублокови пространства „Моят град, моят квартал, моята улица“, създадена по инициатива на кмета Димитър Николов, продължава с нови обекти.

Училищна Телерик Академия обяви нов прием за бургаските ученици

Септември 2, 2022 Бургас
Училищна Телерик Академия обяви нов прием за бургаските ученици през учебната 2022/2023 година. Те имат възможността да се обучават безплатно на програмиране. Това се случва в рамките на мащабна програма за подобряване на дигиталната грамотност сред учениците в Бургас.

Празнична програма на читалище „Св. св. Кирил и Методий 1985”

Септември 2, 2022 Бургас
С празнична програма читалище „Св. св. Кирил и Методий 1985”, със съдействието на Община Бургас, ще отбележи 137 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия.

Две неустоими кино вечери на 5-ти и 7-ми септември

Септември 2, 2022 Бургас
Публиката ще има възможност да се срещне с режисьора Георги Костов и писателя Младен Стоянов Две неустоими кино вечери за всички почитатели на седмото изкуство ще предложи културната програма на Бургас. Запазете си датите 5-ти и 7-ми септември, защото тогава от 19.00 часа в Културен дом НХК ще бъдат излъчени филмите "Останалото е пепел" и "Опърничавите”.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!