Изящни коледни играчки от Австрия на над 100 години ще бъдат представени в Етнографския музей

Ноември 16, 2023 Бургас
Експозицията се открива на 21.11, заедно с автентичен австрийски базар Изящни коледни играчки от Австрия на над 100 години ще могат да видят бургазлии в Етнографския музей. Приказните украшения за елха са част от изложбата „Как празнуват Коледа в Австрия“, която ще бъде открита на 21 ноември.

Бургаското училище „Св. Климент Охридски“ чества 139 години с изложба, открити уроци, празничен вестник и Ден на отворените врати

Ноември 16, 2023 Бургас
Бургаското училище „Св. Климент Охридски“ чества следващата седмица 139 години от създаването си. За да отбележи подобаващо патронния празник - 25 ноември, деня, в който Българската православна църква отдава почит на свети Климент, училището организира тържествена програма с редица интересни събития.

От „Академика“ увериха, че „Арена Бургас“ е с оборудване за редица спортни състезания

Ноември 16, 2023 Бургас
Кметът на община Бургас Димитър Николов поиска официална информация от изпълнителния директор на държавното дружество „Академика“ Петър Петров във връзка с твърденията, че в зала „Арена Бургас“ липсва необходимото оборудване за провеждането на състезания от международен ранг в различни спортни дисциплини, и че залата не е пригодна за тях.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!