Якоб ван Бейлен показва колекцията си от стари български килими в Париж

Април 11, 2024 България
Живеещият от 2010 г. във Велико Търново нидерландец Якоб ван Бейлен показва част от богатата си колекция от старинни български килими в галерията на Българския културен институт в Париж.

Установени са нарушения в работата на служители в „Автомобилна администрация“-Пловдив

Април 11, 2024 България
Приключи вътрешната проверка за изясняване на действията на служителите на ОО „Автомобилна администрация“-Пловдив по време на инспекция на специализиран автомобил за принудително преместване, собственост на ОП „Паркиране и репатриране“ към Община Пловдив.

19 реновирани приемни за граждани по изпълняван от ГДНП проект

Април 11, 2024 България
„В резултат на изпълнението на проекта бяха реновирани 19 приемни за граждани, ситуирани в райони с компактно ромско население и бе доставена и монтирана мобилна приемна в с. Първенец“, съобщи по време на заключителна среща за работата по проекта комисар Венелин Младенов, началник на отдел „Охранителна полиция“ в ГД „Национална полиция“.

Успешно приключиха дейностите по поставяне на гнездилки за синявица и червенонога ветрушка

Април 11, 2024 България
Монтирането на гнездилки за синявица и червенонога ветрушка по въздушни електропроводи от мрежата на ЕРП Север завърши успешно навреме преди началото на гнездовия сезон.

Министерството на здравеопазването стартира изпълнението на проект „Насърчаване на специализацията по специалности и в области с недостиг на специалисти“

Април 11, 2024 Здраве
Министерството на здравеопазването стартира изпълнението на проект „Насърчаване на специализацията по специалности и в области с недостиг на специалисти“ в началото на месец април 2024 година, с подписването на Административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ.

Да се освободят директорите на „Булгаргаз”, договорили условията по договора, ще предложат социалистите

Април 11, 2024 България
„От БСП преди година повдигнахме въпроса с „Боташ” – тогава малко бяха политическите партии, които ни вярваха, че има нарушение, а сега всички се убедиха, че това един срамен и заробващ договор за България.”

АПИ предвижда строителството на 1 км от южния обходен път на Ямбол по Програмата „Развитие на регионите“ 2021-2027

Април 11, 2024 България
Експерти и граждани обсъдиха в Ямбол Концепцията за „Интегрирани инвестиции в зелена градска среда, устойчива мобилност и подобряване на достъпността за развитие на региона“.

МИНИСТЪР ЦОКОВ ПРОВЕДЕ ЕЖЕГОДНА СРЕЩА С УЧИТЕЛИТЕ РОМИ

Април 11, 2024 България
Министърът на образованието и науката проф. Галин Цоков се включи в ежегодната среща с учителите роми.

РАП НАЦИЯ СЕ ЗАВРЪЩАТ И ТАЗИ ГОДИНА В ЕСКОБАР- 27 април (събота)

Април 11, 2024 Бургас
Хип - хоп партитата в Esco Bar продължават с пълна сила и този път имаме огромното удоволствие да ви съобщим, че на сцената ще се качат пионерите на рапа в България, а именно - РАП НАЦИЯ!!!

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!