Жълт код за опасно време е издаден за почти цяла България за 8 май

Май 7, 2024 България
Около и след обяд на много места ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици. Ще има условия за градушки. Значителни по количество ще са валежите в Западна и Централна България. Максималните температури ще бъдат между 20° и 25°, в София 20°.

Още този месец стартира събарянето на старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница

Май 7, 2024 Здраве
До края на месец май стартира събарянето на старите сгради, намиращи се на терена на бъдещата Националната детска болница.

РЕДЖЕП ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“ ЩЕ ГОТВИ ЗА БУРГАСКИ УЧЕНИЦИ И ЩЕ ГИ УЧИ ДА СЪБИРАТ РАЗДЕЛНО ОТПАДЪЦИТЕ ОТ КУХНЯТА

Май 7, 2024 Бургас
Бургаски деца ще учат важни неща за разделното събиране на отпадъци и опазването на природата, докато гледат майсторските умения в кухня на открито на победителя в третия сезон на кулинарното предаване „Хелс Китчън“ – Реджеп Бадев.

ПЛАНИРАТ СЕ ОБУЧЕНИЯ ПО БЕЗОПАСЕН ИНТЕРНЕТ ПО ПРОГРАМА НА МОН

Май 7, 2024 България
Тази година по Националната програма на МОН за информационни и комуникационни технологии планираме обучения на ученици и учители за повишаване на компетентностите по киберсигурност и безопасно използване на интернет. Това каза заместник-министърът на образованието и науката д-р Емилия Лазарова на конференция „Училището в дигиталния свят“, организирана от Професионална гимназия по високи технологии „Александър Степанович Попов“.

1001 ДУШИ ПРЕГЛЕДАХА ЛЕКАРИТЕ ОТ УМБАЛ БУРГАС ПО ПРАЗНИЦИТЕ

Май 7, 2024 Бургас
1001 души са потърсили медицинска помощ в УМБАЛ Бургас и медицинския център на болницата „Св. Николай Чудотворец“ през почивните дни от 1 до 6 май. Лекарите са преглеждали близо 160 пациенти на ден.

БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ ЗА РАЗШИРЕНИ ВЕНИ ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ В УМБАЛ БУРГАС

Май 7, 2024 Бургас
Клиниката по съдова хирургия в УМБАЛ Бургас ще проведе профилактични прегледи за разширени вени.

В Поморие днес откриват XIX Национален тракийски фолклорен събор „Гергьовден 2024 г.”

Май 7, 2024 България
С благословията на настоящия игумен на манастир „Свети Георги“ Йеромонах Паладий днес бе открит XIX Национален тракийски фолклорен събор „Гергьовден 2024 г.”

ГДНП отчита сериозен спад на тежките пътнотранспортните произшествия, възникнали по време на Великденските празници тази година

Май 7, 2024 България
Положителната тенденция е резултат както от проявената дисциплина на водачите, така и на предприетите превантивни полицейски действия

Пламен Димитров пред Nova News: Заложили сме около 13% увеличение на доходите

Май 7, 2024 България
В последните месеци, с доста натиск, успяхме да компенсираме инфлацията.

ДЕЗИНФЕКЦИОННА СТАНЦИЯ - БУРГАС ПРОДЪЛЖАВА ПРОФИЛАКТИЧНАТА ДЕЗАКАРИЗАЦИЯ НА ТРЕВНИ ПЛОЩИ

Май 7, 2024 Бургас
Дезакаризация на тревни площи ще се извърши на паркове, градини, обществени детски площадки, междублокови пространства, зони за свободно пуснати кучета и други в интервала от 6:00 часа до 10:00 часа с биоциден препарат "БАНДИТ 10 ЕВ" , АДВ: ЦИПЕРМЕТРИН 10 гр./100 гр., с концентрация на работния разтвор 0.2 %, разрешение за пускане на пазара № 0312-4/09.03.2017 г.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!