Да ръководиш шоу - една холивудска история за женската амбиция

„Да ръководиш шоу“ е съспенс, чието действие се развива в съвременен Лос Анджелис, чието филмиране от канадска телевизионна компания предстои. Романът показва модерно виждане на темата за женската амбиция. Представя тъмно хумористична, холивудска история за три силни жени: двете създателки на хитово телевизионно шоу, затворени в битка за унищожаване помежду си, и актрисата, която се появява между тях.

Изгряващата звезда шоу ръководителката Стейси Маккрийди има една цел: да остави зад себе си твърде интелектуалния си произход и да стане силен играч – като Ан Далони, бившата й наставничка и настоящ партньор-продуцент. Междувременно Ан усеща възрастта си и губи ума си. Но тя ще се провали, ако отстъпи на Стейси контрола над хитовото им телевизионно предаване в най-гледаното време.
След като Ан наема младата актриса Джена като асистент, отношенията между Ан и Стейси се влошават в кръвна вражда. Скоро Джена трябва да избере кого да подкрепи и кого да предаде, за да постигне собствените си цели. И Стейси ще разбере дали притежава убийствения инстинкт, необходим да остане на върха. „Да ръководиш шоу“ е изключително остроумен и остър поглед към циничния и конкурентен свят на телевизионната продукция. Книгата повдига завесата над холивудската телевизионна продукция, като дава на читателите поглед върху скандалната драма и екшън зад кулисите.

„Да ръководиш шоу“ има цялата драма на класическия филм „Всичко за Ева“ и вниманието към детайлите на „Дяволът носи Прада“. Съперничи на невероятните описания на Холивуд на Натанаел Уест, където надеждите се изкривяват от собствените им амбиции. Катрин Гилдинер, автор Забавната криминална драма на Ким Морицугу

„Да ръководиш шоу“ опознава повърхностния начин на живот на шоубизнеса в Холивуд, показвайки колко смъртоносна амбицията може да бъде... „Да ръководиш шоу“ е усъвършенствана, завладяваща и изненадващо сложна драма. Foreword Reviews

Разходката по тъмната страна на телевизионната продукция всъщност може да бъде доста забавна и остроумна в ръцете на канадския автор Ким Морицугу... В „Да ръководиш шоу“ Морицугу е написала завладяваща, напрегната история, която разкрива неприятните аспекти на политиката на шоубизнеса. Winnipeg Free Press

Ким Морицугу (родена и живееща в Торонто, Канада) е бакалавър по изкуства и магистър по бизнес администрация. Публикувала е седем романа. „Изглежда перфектно“ бе номиниран за Наградата за книга на град Торонто през 1996 г. „Съкровището на Гленууд“ е включен в краткия списък за наградата „Артър Елис“ за най-добър криминален роман за 2004 г., а на основата на сюжета е създаден сериал в 15 части на CBC Radio. Предстои филмова екранизация на последния й роман „Да ръководиш шоу“.

Книгата може да бъде закупена от сайта на издателство „Авиана“ (Бургас) www.avianabg.com.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места

  • 23 Апр 2024
  • 233
Общински съвет – Бургас даде „зелена светлина“ за развитие на три инвестиции на обща стойност 115 милиона лева, които да се развиват в Бургас през следващите години.

Координаторът на атаките срещу "Северен поток" изчезна безследно

  • 23 Апр 2024
  • 218
Координаторът на атаките срещу "Северен поток" Роман Червински изчезна безследно в Украйна, съобщава украинско информационно издание, цитирано от руският телеграм канал „Операция Z.

Протест срещу списъка с кандидати за сливенски митрополит

  • 23 Апр 2024
  • 227
В Сливен подготвят протест срещу списъка с кандидати за сливенски митрополит. Светият синод представи листа от шест достоизбираеми епископи за избиратели на нов Сливенски митрополит.

Нови четири деца от Бургас са диагностицирани с коклюш. А вас притесняват ли ви нарастващите случаи на коклюш?

  • 22 Апр 2024
  • 422
Нови четири деца от Бургас са диагностицирани с коклюш, съобщиха от Регионалната здравна инспекция. С тях регистрираните случаи на инфекциозното заболяване в областта от началото на годината до сега стават общо десет.

НАД 500 УЧАСТНИЦИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ИДВАТ В БУРГАС ЗА НАЙ-ГОЛЯМОТО ГЕОГРАФСКО СЪБИТИЕ У НАС

  • 22 Апр 2024
  • 387
Над 500 участници от цялата страна идват в Бургас за най-голямото географско събитие у нас