« септември 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Заплануваните летни събития в Експоцентър "Флора" ще се състоят

 • 19 Юни 2020
На 90 процента ще бъде изпълнена предвидената лятна програма на Експозиционен център „Флора - Бургас“. Някои събития ще претърпят частична промяна, но ще се проведат, заявиха от управата на Експоцентъра. Сред събитията, станали емблематични за лятната програма, е ежегодната изложба на екзотични пеперуди. Тя ще бъде проведена, увери управителята на Експоцентъра ирослава Аргирова, но според определения условия. В залата ще се допускат по не повече от двама - трима посетители, като останалите ще изчакват отвън. Ще има и любимото на малки и големи изложение на папагали. То обаче също ще бъде в леко променен формат - няма да бъде на закрито, а ще премине като няколко шоу събития с много изненади за зрителите.Първото такова шоу се очаква в началото на юли. Всички предвидени музикални събития, сред които джаз феста и доста класически концерти, също ще се състоят – при добро време на открито, а при лошо – в залите при 50 процента капацитета. Ще се проведе и станалия традиционен Винен фест, както и биопазарите и хандмейд фестивалите.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Национална информационна кампания „Използвай сърцето си, за да знаеш“

 • 25 Сеп 2023
 • 107
Дружеството на кардиолозите в България стартира Национална информационна кампания „Използвай сърцето си, за да знаеш“ в Световния ден на сърцето 29 септември за четвърта поредна година.

Интересни събития до края на септември предлага инициативата „БулевАрт“

 • 25 Сеп 2023
 • 95
Със смях, танци и приятелски срещи инициативата „БулевАрт – Мрежа на сетивата“ отбелязва края на септември. Партньорите в мрежата са организирали интересни събития, с които да заинтригуват желаещите да се потопят в света на изкуството.

Бургас ще е домакин на информационна среща, посветена на енергийната ефективност

 • 25 Сеп 2023
 • 91
Грийнпийс“ – България започва серия информационни срещи за повишаване на осведомеността на гражданите относно енергийните общности. Ще се организират дискусии в три града в страната.

Екоакция #Без отпадъци в ОУ “Св. св. Кирил и Методий”, с. Карагеоргиево

 • 21 Сеп 2023
 • 609
Екоакция #Без отпадъци в ОУ “Св. св. Кирил и Методий”, в айтоското село Карагеоргиево.

Популярният чешки цирков артист Ондра Хунал ще гостува в Бургас със супер огнено шоу „Полетът на Жар птицата"

 • 21 Сеп 2023
 • 487
Искрящо шоу ще блести в кадифената нощ на Бургас. Елате и се докоснете до магията на пламъците и майсторското изкуство на популярния чешки артист Ондра Хунал, изпълнител с 15 години огнен опит.