Силата на огледалните дати

Разчитайте на интуицията и мечтите си - На този ден сърцето ви ще ви каже по кой път трябва да се придвижите, за да станете по-щастливи. Още от сутринта ще усетите обичта на хората около вас, бизнес делата ще вървят по-леко и позитивната енергия ще е навсякъде около вас. Енергията на седмицата е започнала да действа още през нощта, така че обърнете внимание на мечтите си от рано сутринта - тази енергия може да съдържа тайно послание и съвети от Вселената за това на къде да продължите и най-важното - как. Интуицията и мечтите ще ви помогнат да разберете в коя посока можете да се придвижите по-нататък, как да приоритизирате и кои желания ще бъдат най-правилните. Ако искате да си поставите някаква амбициозна цел и да сбъднете желанието, трябва да действате за изпълняването му - формурилайте желанията си започнете да работите веднага за тях. Недейте просто да измисляте нещо, а на седващия ден да сте забравили за него. Това ще бъде първата и най-важна стъпка напред. Енергията на това число ще ви помогне да изберете правилния път в живота. Най-важното е желанието ви да бъде нещо наистина постижимо, а не граничещо с научната фантастика. Мечтата ви трябва да бъде нещо, което се постига с работа и малко късмет. В този ден е хубаво да се отдадете и на успокояващи и приятни занимания - слушането на музика, гледането на филми и телевизионни предавания, четенето на книги, разговорите с близки хора. Вдъхновението идва, ако продължавате да го търсите!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ЗАПОЧНА ТРЕТИ ЕТАП ОТ ОБНОВЯВАНЕТО НА ПЪТ BGS1033 - ОТ БЪЛГАРОВО КЪМ МАГИСТРАЛАТА

  • 29 Мар 2024
  • 59
Започна трети етап от проекта за обновяване на път BGS1033.

На 1 април ще чуете сирените

  • 29 Мар 2024
  • 71
На 01.04.2024г. от 11.00ч. ще се проведе тренировка по ранно предупреждение и оповестяване на населението при бедствия и за въздушна опасност.

КОРАБЪТ „БУРГУС“ ЩЕ ПЛАВА ДО ОСТРОВ СВЕТА АНАСТАСИЯ ПРЕЗ УИКЕНДА, ВИЖТЕ КАК ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ПЪТУВАНЕ

  • 29 Мар 2024
  • 80
Ако за едни наближават обичайните почивни дни, то за други се задава дългоочаквана априлска ваканция.

НОИ стартира програмата за профилактика и рехабилитация за 2024 г.

  • 29 Мар 2024
  • 88
т 29 март т.г. започва изпълнението на програмата за профилактика и рехабилитация за 2024 г., като са подписани договорите с 21 юридически лица за общо 50 заведения, изпълнители на програмата.

Исторически музей – Поморие кани децата на приключение с търсене на съкровища и интересна беседа

  • 29 Мар 2024
  • 79
На 06.04.2024 г. /събота/ от 14.00 часа Исторически музей – Поморие кани децата, които се интересуват от история, на истинско приключение: