Влиянието на планетите за всеки знак от 14.09. до 20.09 - идва Новолуние в Дева

Предстоят ни едни хубави дни с Новолуние в Дева, на 17.09., в съвпад с празника на добродетелта-Вяра Надежда и Любов.В този смисъл, надеждата, вярата и любовта ще са водещи през седмицата.Като прибавим и Венера в Лъв и Марс в Овен,които ще пръскат любов, страст и емоция с лек привкус на кокетен драматизъм, дните ни ще са доста различни от предходните Юпитер се завърна с целия си блясък на 13.09. и вече активира дейности и проекти.Разгръща и ще реализира творческият потенциал.Характерността в деловите проекти вече ще бъде прецизна.Фонът ще е : аналитичност и подсъзнателно мислене за ред и чистота. Периодът е подходящ за оформяне на парични документи, за финансови и банкови операции, за търговия на дребно.В здравословен план, уязвим ще е стомашно-чревният тракт.Да не се предприемат интервенции на коремната кухина, защото тъканите трудно ще заздравеят. Скорпионите да не предприемат важни стъпки в понеделник.Телците да отложат делови срещи във вторник.Рибите да внимават в сряда.Близнаци, Деви и Козирози да са повече от бдителни в четвъртък.Овни, Раци и Лъвове да избягват изяви в събота.Везните да отделят неделята единствено за себе си. Любов и страст при Овните през седмицата, в личен план.На работното място за добро или лошо, няма да се впечатлят от новите перспективи.Телците ще посветят дните си на семейството, отчасти и на себе си.Ще си дадат почивка.Близнаците ще впечатляват!Препоръката ми е да не се заседяват у дома.В личен план, да не предварват събитията.Раците заемат лидерски позиции, респективно и финансови облаги.Да внимават да не засегнат нечие самолюбие.Бурните почивни дни при Лъвовете и романтичните срещи, се сменят с напрегнати делници.Затова пък, оценката ще им е повече от висока.Девите имат уникалната възможност да стилизират желанията си.В работен план, неочаквана среща ще преобърне дните им, за добро.Везните да не натягат отношенията с половинката.Властта у дома не им е приоритет тези дни.Прекрасен период за Скорпионите.Височайша особа ще им предостави възможности за изява.Стрелците подреждат личните си взаимоотношения.В бизнес план също ще се радват на доверие.Енергията при Козирозите няма да е насочена в правилната посока.Не е нужно да отмъщават за обиди, които са единствено в тяхното въображение.Водолеите да обърнат внимание на отложени ангажименти.Ще им са нужни всички полезни контакти за предстоящи проекти.Време е Рибите да погледнат стратегически, респективно да пренаредят приоритетите си.Налице са нови цели, да действат стремително! Хубава нова седмица от мен, честито на имениците и на рождениците и на добър час на учащите се!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места

  • 23 Апр 2024
  • 222
Общински съвет – Бургас даде „зелена светлина“ за развитие на три инвестиции на обща стойност 115 милиона лева, които да се развиват в Бургас през следващите години.

Координаторът на атаките срещу "Северен поток" изчезна безследно

  • 23 Апр 2024
  • 209
Координаторът на атаките срещу "Северен поток" Роман Червински изчезна безследно в Украйна, съобщава украинско информационно издание, цитирано от руският телеграм канал „Операция Z.

Протест срещу списъка с кандидати за сливенски митрополит

  • 23 Апр 2024
  • 217
В Сливен подготвят протест срещу списъка с кандидати за сливенски митрополит. Светият синод представи листа от шест достоизбираеми епископи за избиратели на нов Сливенски митрополит.

Нови четири деца от Бургас са диагностицирани с коклюш. А вас притесняват ли ви нарастващите случаи на коклюш?

  • 22 Апр 2024
  • 414
Нови четири деца от Бургас са диагностицирани с коклюш, съобщиха от Регионалната здравна инспекция. С тях регистрираните случаи на инфекциозното заболяване в областта от началото на годината до сега стават общо десет.

НАД 500 УЧАСТНИЦИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ИДВАТ В БУРГАС ЗА НАЙ-ГОЛЯМОТО ГЕОГРАФСКО СЪБИТИЕ У НАС

  • 22 Апр 2024
  • 379
Над 500 участници от цялата страна идват в Бургас за най-голямото географско събитие у нас