Влиянието на планетите за всеки знак от 14.09. до 20.09 - идва Новолуние в Дева

Предстоят ни едни хубави дни с Новолуние в Дева, на 17.09., в съвпад с празника на добродетелта-Вяра Надежда и Любов.В този смисъл, надеждата, вярата и любовта ще са водещи през седмицата.Като прибавим и Венера в Лъв и Марс в Овен,които ще пръскат любов, страст и емоция с лек привкус на кокетен драматизъм, дните ни ще са доста различни от предходните Юпитер се завърна с целия си блясък на 13.09. и вече активира дейности и проекти.Разгръща и ще реализира творческият потенциал.Характерността в деловите проекти вече ще бъде прецизна.Фонът ще е : аналитичност и подсъзнателно мислене за ред и чистота. Периодът е подходящ за оформяне на парични документи, за финансови и банкови операции, за търговия на дребно.В здравословен план, уязвим ще е стомашно-чревният тракт.Да не се предприемат интервенции на коремната кухина, защото тъканите трудно ще заздравеят. Скорпионите да не предприемат важни стъпки в понеделник.Телците да отложат делови срещи във вторник.Рибите да внимават в сряда.Близнаци, Деви и Козирози да са повече от бдителни в четвъртък.Овни, Раци и Лъвове да избягват изяви в събота.Везните да отделят неделята единствено за себе си. Любов и страст при Овните през седмицата, в личен план.На работното място за добро или лошо, няма да се впечатлят от новите перспективи.Телците ще посветят дните си на семейството, отчасти и на себе си.Ще си дадат почивка.Близнаците ще впечатляват!Препоръката ми е да не се заседяват у дома.В личен план, да не предварват събитията.Раците заемат лидерски позиции, респективно и финансови облаги.Да внимават да не засегнат нечие самолюбие.Бурните почивни дни при Лъвовете и романтичните срещи, се сменят с напрегнати делници.Затова пък, оценката ще им е повече от висока.Девите имат уникалната възможност да стилизират желанията си.В работен план, неочаквана среща ще преобърне дните им, за добро.Везните да не натягат отношенията с половинката.Властта у дома не им е приоритет тези дни.Прекрасен период за Скорпионите.Височайша особа ще им предостави възможности за изява.Стрелците подреждат личните си взаимоотношения.В бизнес план също ще се радват на доверие.Енергията при Козирозите няма да е насочена в правилната посока.Не е нужно да отмъщават за обиди, които са единствено в тяхното въображение.Водолеите да обърнат внимание на отложени ангажименти.Ще им са нужни всички полезни контакти за предстоящи проекти.Време е Рибите да погледнат стратегически, респективно да пренаредят приоритетите си.Налице са нови цели, да действат стремително! Хубава нова седмица от мен, честито на имениците и на рождениците и на добър час на учащите се!

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

В Бургас ще затварят училища само в краен случай

  • 30 Сеп 2020
  • 1
Няма да се затварят училища в областта. При необходимост, в бургаските училища ще се преминава на дистанционно обучение, само там където се налага.

Благотворителна изложба "Бургас сбъдва мечта"

  • 30 Сеп 2020
  • 16
36 нови икони показва в благотворителна изложба иконописецът Тошко Вачев. Тази вечер в бургаски гранд хотел ще се проведе благотворително събитие в помощ на семействата с репродуктивни проблеми, под мотото “Бургас сбъдва мечта”.

16 убити и стотици ранени в Нагорни Карабах

  • 29 Сеп 2020
  • 149
Сепаратисткият регион Нагорни Карабах съобщи днес, че 16 негови военнослужещи са били убити и над 100 ранени при сблъсъци с азербайджански части.

Бойко Борисов иска да купи още 8 нови самолета F-16 от САЩ

  • 29 Сеп 2020
  • 121
Бойко Борисов планира да купува още самолети от САЩ. Правителството планира развитието на стратегическото партньорство с „Локхийд Мартин“ в дългосрочен план“, каза премиерът Борисов по време на среща с „Локхийд Мартин“.

Яхтклуб "Черноморец Бургас" с нов международен успех

  • 29 Сеп 2020
  • 139
Яхтклуб "Черноморец Бургас" отново блести със сериозен международен успех.