Модните тенденции есен - зима 2020

Цветовете са от неутрални (винаги актуални) до ярки. Запознайте се с някои от тях. Синьо с естествени тонове В сезона есен-зима 2020/2021 често ще се среща комбинацията синьо с неутрални цветове. Може да съчетаете например лъскав кафяв костюм с ярко синя чанта и класически кожени обувки. Жълти палта Огрейте най-студените дни с топла слънчева дреха. Жълтото ви откроява и привлича погледите към вас. Комбинира се добре със светли тонове, с бяло поло и кафяви ботуши например и е актуална модна тенденция. Кремави ботуши Това са фънки ботуши до под коляното, които се мачкат, докато вървите. Подходящи са да се носят с черна рокля или широк блейзър. Модерни ще бъдат и ботушите със стабилен или елегантно-тънък ток. Връща се модата и на прилепналите ботуши, които се съчетават с къса пола, но не са подходящи за всяка фигура. Сака През есенно-зимния сезон саката ще са удължени, вталени и с подплънки. Може да са с кожен колан около талията. След дългогодишна пауза отново се завърнаха подплънките на раменете в палта, манта, сака и блузи. Визуално правят фигурата изправена и стройна, рамената – по-широки, а талията – по-тънка. Yves Saint Laurent разчупва традиционните връхни дрехи от кожа и екокожа като използва латекс в ярки цветове на последното си ревю. Това е прилепнала материя и едно от малкото нововъведения в модните тенденции за наближаващия сезон. От латекс се правят гащеризони, рокли, поли, блузи, бюстиета, но изисква идеална фигура. Боти Не са предвидени съществени промени във вида им. Както и до сега ще се носят тип кубинки (високи, с връзки и масивна подметка) и тип челси (ниски, до глезена; подходящи за носене с панталон). Хит през настъпващия сезон ще са ботите с многобройни катарами, ципове, шнурове в ярки и космическите цветове - металик, жълто, свежо зелено. Обувки При тях се набляга на женствеността – елегантност, токчета и ненатрапващи елементи (камъче, панделка, втори цвят). Не се препоръчва модата унисекс. Отново са на мода още: - плетките - Dolce & Gabbana предлагат много обемни плетени дрехи (дълги палта, жилетки, пуловери, рокли и калцуни); - шал яките (преметнати или вързани на панделка); - воланите и къдрите, подходящи както за официални, така и за ежедневни тоалети; - ресните върху ръкави, крачоли, ревери, на подгъва на блузи и рокли, напомнящи за хипи времената и издължаващи силуета; - блузите или роклите с яка (може и бяла), но за къс врат се препоръчва да е зашита за деколтето.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Античен град Хераклея Синтика край Петрич вече е отворен за посетители

  • 20 Апр 2024
  • 156
Античният град Хераклея Синтика е сред най-привлекателните археологически обекти на Балканите през последните 15 години. За него пишат древни гръцки и латински автори, сред които Омир, Херодот и Тукидид. С радост Ви информираме, че Античен град Хераклея Синтика отново е отворен за посетители! Новия облик на града ще Ви пренесе векове назад, а всичко което ще видите тук е такова, каквото са го оставили древните му обитатели.

Царицата на Розата Карлово 2023 и нейна подгласничка посетиха Китай

  • 20 Апр 2024
  • 171
Царицата на Розата Карлово 2023 Антония Лалова и нейната подгласничка Дани Илиева пътуваха до Китай, по покана на кмета на курортния град Саня, в периода 04.04.2024 г. – 17.04.24 г.

ПЕЩЕРА „ДОБРОСТАНСКИ БИСЕР“ КРАЙ АСЕНОВГРАД – ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ЗА ПРИКЛЮЧЕНЕЦА

  • 20 Апр 2024
  • 152
Пещера „Добростански бисер“ край Асеновград отваря врати на 1-ви май.

КМЕТЪТ СТАНИСЛАВ ДЕЧЕВ НАГРАДИ ШАМПИОНИТЕ НА МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ТЕНИС В ХАСКОВО

  • 20 Апр 2024
  • 190
Александър Василев от България и Надя Кулби от Полша спечелиха шампионските титли на Международния турнир от сериите ITF – втора категория до 18 години Хасково 2024.

Министърът на правосъдието Мария Павлова посети новия затворнически комплекс в дупнишкото село Самораново

  • 20 Апр 2024
  • 136
Министърът на правосъдието Мария Павлова посети новия затворнически комплекс в дупнишкото село Самораново.