« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Саша Барън Коен взе българка за своя дъщеря в продължението на хита му от 2006 г. „Борат“

  • 07 Окт 2020
Филмът с участието на младата бургаска актриса Мария Бакалова излезе с трейлър, от който става ясна и премиерната му дата – 23 октомври. Изборът в лицето на Мария далеч не е случаен. През изминалата 2019 година лентата „Бащата“, в която тя се отличава с роля, получи Голямата награда „Кристален глобус“ за най-добър филм по време на фестивала Карлови Вари. За нея е известно малко – родена е в Бургас, живяла е около пет години в София, а в момента работи в чужбина, където й помага не кой да е, а известният наш актьор, натрупал успехи зад граница, Юлиан Костов. Вероятно той я е насочил да влезе в хумористичния сюжет на Саша Коен, който разсмя света още с „Бруно“, „Диктаторът“ и „Али Джи“. В 3-минутната реклама на „Борат 2“ Бакалова се появява често, което подсказва, че ролята й далеч не е малка. Мария не крие, че за да се превъплъщава по най-добрия начин в зададените й образи се учи от различни кино таланти. „Обичам актьорите Трине Дирхолм и Мадс Микелсен в комплект с режисьорите Ларс фон Триер, Томас Винтерберг и Феликс ван Хрунинген. Искам да работя с Ксавиер Долън. Иначе в живота се възхищавам на достойни хора, искрени, лоялни, сериозни – не понасям мързеливи хора, клюкари и такива, които не мечтаят дръзко“, казва тя в свое интервю пред „Телеграф“. Още като ученичка в НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров”- Бургас тя дава заявка, че ще бъде новата сензация в арт средите. Приета е от раз в НАТФИЗ. Зад гърба си има много успешни проекти.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

През май и юни ще продължат безплатните медицински прегледи в населените места на община Айтос

  • 16 Апр 2024
  • 6
Поради големия интерес от страна на жителите на населените места в община Айтос, Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) в града ще продължи своята доброволческа кампания за безплатни медицински прегледи и през месеците май и юни.

Премиерът Главчев: Действаме безкомпромисно по отношение на всички сигнали за купуване на гласове

Действаме безкомпромисно по отношение на всички сигнали за купуване на гласове.

Назначени са 9 заместник-министри

  • 16 Апр 2024
  • 31
Със заповед на премиера Димитър Главчев са назначени 9 заместник-министри в 6 министерства.

Президентът на Иран предупреждава за тежък и болезнен отговор, ако неговите „интереси“ бъдат нападнати

  • 16 Апр 2024
  • 63
Президентът Ибрахим Раиси предупреди, че „най-малкото действие срещу интересите на Иран“ ще бъде посрещнато с „тежък, обширен и болезнен“ отговор.

Регионална библиотека „Захарий Княжески“, гр.Стара Загора ще покаже конституциите на Република България от първото печатно издание

  • 16 Апр 2024
  • 84
На 16 април честваме Деня на Българската конституция и професионалния празник на юристите в България. Денят се отбелязва от 1991 г. по инициатива на Съюза на юристите в България.