Влиянието на планетите в дните 16.11.- 22.11.2020, прогноза на Йова Атанасова

Влиянието на планетите в дните 16.11.- 22.11.2020, прогноза на Йова Атанасова По всички въпроси касаещи бъдещето е добре да се обърнете към астролози, респективно вещи лица, за да не задълбавате в дилеми.Седмицата обещава хармоничност и възможности за творчество и духовно съвършенство.Отчитайки Лунното стоене обаче, вероятността от конфликти е налице.Напрежението може да се избегне от личността на характера и от безопасността на личната територия.В този смисъл, всеки Слънчев знак нека даде всичко от себе си!Периодът е добър за научна работа, със специалисти.В здравословен план,костите са уязвими, да не се лекуват зъби.Гръбначният стълб е чувствителен, да не се натоварва.Всичко касаещо сърцето е в амплоа.Скорпионите да не насрочват важни дела в понеделник.Телци, Раци и Везни да внимават във вторник.Рибите да са повече от наблюдателни в сряда, Водолеите да не правят планове за уикенда.Понеделникът идва с новини за Стрелците, срядата е на Близнаците,Девите и Козирозите! Овен:Всичко касаещо близките ви ще ви понапряга тези дни.Самочувствието ви ще спада.Постарайте се да не гледате негативно на нещата. Телец:Бъдете внимателни при изразяване на чувствата си.Държахте се сдържано и експресията ви няма как да бъде разбрана.Избягвайте екстравагантно поведение. Близнаци:Финансовият просперитет е пряко зависим от други хора.Дали те ще се съгласят с вашите условия, зависи изцяло от вас.Реторични са и въпросите свързани с парични потоци. Рак:Отлично е при Раците, дотолкова, че сбъдват мечтите си.Не е тайна, че е свързано с дом и семейство.Колкото по-малко изисквате, толкова повече ще ви се получава. Лъв:Новините на които ще сте свидетели ще възбудят въобъжението ви.Пред вас се разкриват перспективи и единствено увереността ви може да ги претвори в дела. Дева:Благоустройство, уют и всичко за близките ви ,Деви!Харизматични сте, омайни сте.Пръскате любов! Везни:На работното място, ще делите територия.Във вашата област трудно ще ви предизвикат.Ще се справите и с малките проблеми, а тези, които опитват да ви спъват вече са загубили. Скорпион:Проблеми в партньорството при Скорпионите.На различна честота сте, по-скоро сте делови партньори.Разногласия ще има и откъм по-млади родственици. Стрелец:Проблемите при Стрелците отново са в личен план, с половинката.Не обръщайки внимание, няма да ви се получи.Препоръката ми е:“Не правете от мухата слон“! Козирог:Наложително е да се“развълнувате“ откъм доходи.Сменете банката, респективно инвеститорите, за да съхраните спестяванията.Застраховайте имуществото си и няма да имате изненади в следващите седмици. Водолей:Планетите ще ви подтикват към светски образ на живот.Това не ви е присъщо,но пък самотните ще срещнат любовта.Тоалетът ви е важен, но обноските са решаващи! Риби:Неочаквано и за вас самите, идва предложение за висш ръководен пост.Семинари, обучения ви очакват, не отказвайте.Придвижвате се по кариерната стълбица! Цветни есенни дни от мен, Йова!

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Пригответе се за незабравимо парти на SPICE Music Festival в Бургас!

  • 24 Юни 2021
  • 31
Пригответе се за незабравимо парти на SPICE Music Festival в Бургас! Leeroy Thornhill е един от основателите на Prodigy, но след 10 години в групата, множество световни хитове и турнета, започва соловата си кариера като диджей и продуцент.

„Лято без наркотици, купон за всички ученици!“

  • 24 Юни 2021
  • 40
„Лято без наркотици, купон за всички ученици!“ е надсловът на няколко събития, с които в Бургас ще бъде отбелязан 26 юни - Международен ден за борба с наркоманиите и нелегалния трафик на наркотици.

Нов паркинг в к-с Зорница

  • 24 Юни 2021
  • 42
Завършиха новия паркинг зад бл. 47 в к-с „Зорница“. Неговите жители се възползваха от програмата „Моят квартал, моят град, моята улица“, инициирана от кмета Димитър Николов, и бяха много настоятелни в искането край сградата да се реализира именно такъв проект.

"Триатлон Бургас" ще се проведе този уикенд

  • 24 Юни 2021
  • 34
Един от най-успешните ни олимпийци Евгения Раданова, която е и световна шампионка и седемкратна европейска шампионка по шортрек, световният рекордьор по 12-часово непрекъснато плуване в 50-метров басейн Цанко Цанков и ултрамаратонецът Красимир Георгиев ще се включат в държавното първенство спринтова дистанция „Триатлон Бургас 2021“, което ще се проведе през уикенда.

Има свободни места в програмата "Асистентска подкрепа"

  • 24 Юни 2021
  • 42
Все още има свободни места за потребители и социални асистенти на най-новата общинска социална услуга „Асистентска подкрепа“ на Домашен социален патронаж Бургас. Това е специализирана социална услуга, която включва ежедневна почасова подкрепа в домашна среда на лица в надтрудоспособна възраст в невъзможност за самообслужване, които нямат определена по съответния ред степен на намалена работоспособност, деца с трайни увреждания и пълнолетни лица с трайни увреждания с определена чужда помощ.