« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Влиянието на планетите в дните 16.11.- 22.11.2020, прогноза на Йова Атанасова

Влиянието на планетите в дните 16.11.- 22.11.2020, прогноза на Йова Атанасова По всички въпроси касаещи бъдещето е добре да се обърнете към астролози, респективно вещи лица, за да не задълбавате в дилеми.Седмицата обещава хармоничност и възможности за творчество и духовно съвършенство.Отчитайки Лунното стоене обаче, вероятността от конфликти е налице.Напрежението може да се избегне от личността на характера и от безопасността на личната територия.В този смисъл, всеки Слънчев знак нека даде всичко от себе си!Периодът е добър за научна работа, със специалисти.В здравословен план,костите са уязвими, да не се лекуват зъби.Гръбначният стълб е чувствителен, да не се натоварва.Всичко касаещо сърцето е в амплоа.Скорпионите да не насрочват важни дела в понеделник.Телци, Раци и Везни да внимават във вторник.Рибите да са повече от наблюдателни в сряда, Водолеите да не правят планове за уикенда.Понеделникът идва с новини за Стрелците, срядата е на Близнаците,Девите и Козирозите! Овен:Всичко касаещо близките ви ще ви понапряга тези дни.Самочувствието ви ще спада.Постарайте се да не гледате негативно на нещата. Телец:Бъдете внимателни при изразяване на чувствата си.Държахте се сдържано и експресията ви няма как да бъде разбрана.Избягвайте екстравагантно поведение. Близнаци:Финансовият просперитет е пряко зависим от други хора.Дали те ще се съгласят с вашите условия, зависи изцяло от вас.Реторични са и въпросите свързани с парични потоци. Рак:Отлично е при Раците, дотолкова, че сбъдват мечтите си.Не е тайна, че е свързано с дом и семейство.Колкото по-малко изисквате, толкова повече ще ви се получава. Лъв:Новините на които ще сте свидетели ще възбудят въобъжението ви.Пред вас се разкриват перспективи и единствено увереността ви може да ги претвори в дела. Дева:Благоустройство, уют и всичко за близките ви ,Деви!Харизматични сте, омайни сте.Пръскате любов! Везни:На работното място, ще делите територия.Във вашата област трудно ще ви предизвикат.Ще се справите и с малките проблеми, а тези, които опитват да ви спъват вече са загубили. Скорпион:Проблеми в партньорството при Скорпионите.На различна честота сте, по-скоро сте делови партньори.Разногласия ще има и откъм по-млади родственици. Стрелец:Проблемите при Стрелците отново са в личен план, с половинката.Не обръщайки внимание, няма да ви се получи.Препоръката ми е:“Не правете от мухата слон“! Козирог:Наложително е да се“развълнувате“ откъм доходи.Сменете банката, респективно инвеститорите, за да съхраните спестяванията.Застраховайте имуществото си и няма да имате изненади в следващите седмици. Водолей:Планетите ще ви подтикват към светски образ на живот.Това не ви е присъщо,но пък самотните ще срещнат любовта.Тоалетът ви е важен, но обноските са решаващи! Риби:Неочаквано и за вас самите, идва предложение за висш ръководен пост.Семинари, обучения ви очакват, не отказвайте.Придвижвате се по кариерната стълбица! Цветни есенни дни от мен, Йова!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 152
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 166
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 141
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 171
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 147
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.