« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Кои са зодиите, които са убедени, че винаги са прави?

Полезно е да уважаваме и да не прекъсваме събеседника срещу нас, дори и да ни се струва, че говори пълни глупости. Има няколко зодиакални знаци, които са твърде вироглави и винаги мислят, че те са правите. Рядко си взимат поуки от грешките си и са склонни да ги повтарят и потретват. Зодия Дева Под влиянието на Меркурий Девите постоянно остроумничат и философстват за всичко. Те са земен знак и това ги провокира постоянно да се опитват да са компетентни по всички въпроси. Причината е една - те си мислят, че винаги са прави. Без да са прочели необходимата информация, те са убедени, че знаят повече от всички. С тях трудно можете да излезете на глава. Винаги са готови да дадат някакъв съвет, въпреки, че не са сигурни и те самите, дали той е правилен. Важното е да вземат участие в разговора и да провокират интерес у събеседника. Те обичат да преиграват и понякога представят някой катастрофален резултат като твърде успешен. Не може да се каже, че Девите мамят нарочно, просто го правят подсъзнателно. Те са убедени във своята правота и са готови да отстояват тезата си докрай на каквато и да е цена. Зодия Лъв Трудно е да се спори с гордите Лъвове, защото те рядко си признават, когато са сгрешили. Ако направят някой гаф, те гледат да не го афишират, а да заметат следите под масата. От Лъвовете можете да очаквате разгорещен спор по всякакви въпроси, но трудно можете да ги надвиете. Те искат да бъдат винаги победители. Обичат да доказват своето превъзходство над другите. Те си мислят, че са господари на света и обичат хората да ги слушат. Това им доставя истинско удоволствие. Ако си намерят добър слушател, Лъвовете са способни да си излеят душата си на него. За един Лъв е нормално да отстоява ревностно своята позиция, но е добре по-често да зачита и да се вслушва в чуждото мнение. Иначе рискува да остане без приятели. Но все пак тази зодия е лоялна и обича семейството си. Положителна характеристика на зодията е, че Лъвовете са искрени честни. Зодия Водолей Водолеите могат много точно да отсяват правилното и грешното. Те обичат да премислят по няколко пъти нещата, а не да разчитат на инстинктите си. Когато някой си говори с тази въздушна зодия, въпросът им "Защо" и "Как" е доста често срещан в разговора. Те обичат да се застъпват за приятелите си, но когато усетят, че говорят против тях, те се отдръпват. Ако някой е несъгласен с техните възгледи за живота, Водолеят предпочита да си намери друг събеседник. Това е зодия, която обича да взима спонтанни и нелогични решения, защото си мисли, че така е правилно.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 240
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 284
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 219
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 276
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 241
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.