Кои са зодиите, които са убедени, че винаги са прави?

Полезно е да уважаваме и да не прекъсваме събеседника срещу нас, дори и да ни се струва, че говори пълни глупости. Има няколко зодиакални знаци, които са твърде вироглави и винаги мислят, че те са правите. Рядко си взимат поуки от грешките си и са склонни да ги повтарят и потретват. Зодия Дева Под влиянието на Меркурий Девите постоянно остроумничат и философстват за всичко. Те са земен знак и това ги провокира постоянно да се опитват да са компетентни по всички въпроси. Причината е една - те си мислят, че винаги са прави. Без да са прочели необходимата информация, те са убедени, че знаят повече от всички. С тях трудно можете да излезете на глава. Винаги са готови да дадат някакъв съвет, въпреки, че не са сигурни и те самите, дали той е правилен. Важното е да вземат участие в разговора и да провокират интерес у събеседника. Те обичат да преиграват и понякога представят някой катастрофален резултат като твърде успешен. Не може да се каже, че Девите мамят нарочно, просто го правят подсъзнателно. Те са убедени във своята правота и са готови да отстояват тезата си докрай на каквато и да е цена. Зодия Лъв Трудно е да се спори с гордите Лъвове, защото те рядко си признават, когато са сгрешили. Ако направят някой гаф, те гледат да не го афишират, а да заметат следите под масата. От Лъвовете можете да очаквате разгорещен спор по всякакви въпроси, но трудно можете да ги надвиете. Те искат да бъдат винаги победители. Обичат да доказват своето превъзходство над другите. Те си мислят, че са господари на света и обичат хората да ги слушат. Това им доставя истинско удоволствие. Ако си намерят добър слушател, Лъвовете са способни да си излеят душата си на него. За един Лъв е нормално да отстоява ревностно своята позиция, но е добре по-често да зачита и да се вслушва в чуждото мнение. Иначе рискува да остане без приятели. Но все пак тази зодия е лоялна и обича семейството си. Положителна характеристика на зодията е, че Лъвовете са искрени честни. Зодия Водолей Водолеите могат много точно да отсяват правилното и грешното. Те обичат да премислят по няколко пъти нещата, а не да разчитат на инстинктите си. Когато някой си говори с тази въздушна зодия, въпросът им "Защо" и "Как" е доста често срещан в разговора. Те обичат да се застъпват за приятелите си, но когато усетят, че говорят против тях, те се отдръпват. Ако някой е несъгласен с техните възгледи за живота, Водолеят предпочита да си намери друг събеседник. Това е зодия, която обича да взима спонтанни и нелогични решения, защото си мисли, че така е правилно.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Пригответе се за незабравимо парти на SPICE Music Festival в Бургас!

  • 24 Юни 2021
  • 57
Пригответе се за незабравимо парти на SPICE Music Festival в Бургас! Leeroy Thornhill е един от основателите на Prodigy, но след 10 години в групата, множество световни хитове и турнета, започва соловата си кариера като диджей и продуцент.

„Лято без наркотици, купон за всички ученици!“

  • 24 Юни 2021
  • 64
„Лято без наркотици, купон за всички ученици!“ е надсловът на няколко събития, с които в Бургас ще бъде отбелязан 26 юни - Международен ден за борба с наркоманиите и нелегалния трафик на наркотици.

Нов паркинг в к-с Зорница

  • 24 Юни 2021
  • 64
Завършиха новия паркинг зад бл. 47 в к-с „Зорница“. Неговите жители се възползваха от програмата „Моят квартал, моят град, моята улица“, инициирана от кмета Димитър Николов, и бяха много настоятелни в искането край сградата да се реализира именно такъв проект.

"Триатлон Бургас" ще се проведе този уикенд

  • 24 Юни 2021
  • 60
Един от най-успешните ни олимпийци Евгения Раданова, която е и световна шампионка и седемкратна европейска шампионка по шортрек, световният рекордьор по 12-часово непрекъснато плуване в 50-метров басейн Цанко Цанков и ултрамаратонецът Красимир Георгиев ще се включат в държавното първенство спринтова дистанция „Триатлон Бургас 2021“, което ще се проведе през уикенда.

Има свободни места в програмата "Асистентска подкрепа"

  • 24 Юни 2021
  • 64
Все още има свободни места за потребители и социални асистенти на най-новата общинска социална услуга „Асистентска подкрепа“ на Домашен социален патронаж Бургас. Това е специализирана социална услуга, която включва ежедневна почасова подкрепа в домашна среда на лица в надтрудоспособна възраст в невъзможност за самообслужване, които нямат определена по съответния ред степен на намалена работоспособност, деца с трайни увреждания и пълнолетни лица с трайни увреждания с определена чужда помощ.