Ново 20 ! Джеси Джей се скара с Ники Минаж за Bang Bang

 • 09 Авг 2021
При какви обстоятелства се е включила Ники Минаж в записите на големия хит от 2014 г. Bang Bang – този въпрос занимава родената в Тринидад рапърка и британската певица Джеси Джей през последните дни. В интервю пред сп. Glamour, любимата на Чанинг Тейтъм обяснява, че 38-годишната изпълнителка, гордееща се с големите си задни части, е чула песента и се е влюбила. След това поискала да се включи и тя във вокалите на Bang Bang. Коренно различна история разказа в социалните мрежи Минаж. „Не съм я чула и молила да участвам и аз. Звукозаписното студио ме помоли и ми плати. Как ще съм чула песента? Да не съм песенен монитор“, гласи отговорът на рапърката. Джеси Джей не закъсня с извинението си, което мнозина обаче приеха като признание, че отношенията между двете певици отдавна са били лоши. „Уважавам те, че публично си себе си. Затова и аз ще бъда себе си... Къде започна тази странна енергия между нас?“, написа 33-годишната певица, като сподели кратки видеа в социалните мрежи. В първото тя имитира рапирането на Минаж в Bang Bang, на второто пък се вижда как рапърката използва колежката си като парапет, за да слезе по стълби. „Ако не можем да се смеем в животите, с които сме благословени, какъв е смисълът? От момента, в който те срещнах, съм се отнасяла само с любов и благодарност за късмета да работя с теб и Ариана Гранде, която между другото е написала Bang Bang заедно с талантливия Макс Мартин, което научих днес. Съжалявам, Ари, не знаех“, признава още Джеси, като допълва, че песента нямало да бъде толкова успешна без другите две изпълнителки.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

happy burgas

Най-четени

Проектът за площад „Св. св. Кирил и Методий“

 • 27 Окт 2021
 • 171
Как пл. „Св. св. Кирил и Методий“ в Бургас да стане привлекателно място и зона за туристически атракции, събития, фестивали и базари?

Конкурсът „Морето не е за една ваканция“ приключи

 • 27 Окт 2021
 • 133
Над 300 творби събра любимият конкурс на учениците „Морето не е за една ваканция“. В раздел „фотография“ пристигнаха над 200 снимки от всички краища на страната, а в раздел "компютърна рисунка" над 100 творби.

Зелена светлина за изграждане на нова болнична сграда и нов медицински център на КОЦ-Бургас

 • 27 Окт 2021
 • 124
„Моля, с грижа за здравето на бургазлии, да се отнесете отговорно и да подкрепите докладната записка за Комплексен онкологичен център – Бургас. Преди четири години стартирахме този мащабен проект и сега предстоят две докладни записки, които трябва да подкрепите.

Дебат "Черно море и бъдещето" за 31 октомври

 • 27 Окт 2021
 • 137
„Черно море и бъдещето“ е темата, по която 17 ученици от ЧОУ „Д-р М. Монтесори” ще дебатират и очертават бъдещето на Черно море с преподавателите си, с учени и експерти.

PLSQL ONLINE TRAINING CAMP - безплатно обучение по софтуер

 • 26 Окт 2021
 • 256
В средата на ноември в Бургас ще стартира второто издание на PLSQL ONLINE TRAINING CAMP – безплатно обучение по бази данни от софтуерната компания Fadata, насочено както към студентите по програмиране и младите специалисти от района, така и към тези, които търсят преквалификация и ново начало за своята кариера.