« септември 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Почитаме И Помним Луиз Хей. 20+ Цитата С Които Е Винаги Жива В Сърцата Ни

 • 02 Сеп 2021
С изключително драматична житейска история, изпъстрена с премеждия и обрати, тази велика душа надмогна земните сблъсъци, създаде и дари на света огромно познание, остави огромна съкровищница, която помага и продължава да променя животи. Почитаме и изпращаме с любов светлата ѝ душа, която ни учеше как да празнуваме живота всеки миг, с доверие и знание, че пътят е съвършен, а пътешествието – безкрайно и вечно променящо се. На добър път в Светлината, Луиз! Знаем, че работата ти продължава и отвъд воала, а Любовта ни свързва във вечността. Днес е нов ден, неизживяван никога преди. Живей в Настоящето и се наслаждавай на всеки миг. Силата винаги е в настоящия момент. Сърцето ми е отворено. Позволявам на любовта да се лее свободно. Обичам Себе си. Обичам другите и другите ме обичат. Животът ме е създал за да бъде изпълнен. Доверявам се на Живота, и Животът винаги е тук, при всяко мое движение. В безопасност съм. Мога да се справя с всичко, което се изпречи на пътя ми. Хората в живота ми са мои огледала. Това ми дава възможността да израствам и да се променям. Чувствам се удобно с моите емоции за да ги изразявам свободно. Давам воля на сълзите си когато съм тъжна и открито се радвам, когато изпитвам радост. Сега създавам ново съзнание на успех. Знам, че мога да съм толкова успешна, колкото реша да бъда. Пристъпвам в Печелишвия кръг. Златни възможности са навсякъде около мен. Привличам благоденствие от всякакъв вид. Имате силата да създадете ваш собствен Рай и Животът ще ви подкрепя във вашето творение. Днешният ден е безценен дар. Прекосявам всички мостове с радост и лекота. “Старото” се разгръща в прекрасни нови преживявания. Животът ми става все по-добър и по-добър. Всичко в моя свят е наред. Аз дишам в пълнотата и богатството на Живота. Наблюдавам с радост как Животът щедро ме подкрепя и ми дарява повече добрини отколкото мога да си представя. Аз съм готов да се освободя от старите, негативни вярвания. Те са само мисли които ми пречат. Моите нови мисли са позитивни и изпълващи. Готов съм да пусна старото. Аз се освобождавам от цялата драма в живота ми и освобождавам място за енергия, мир и спокойствие. Аз съм достатъчно добър. Приемам своята уникалност. Няма никакво състезание и сравнение. Всички ние сме различни и така трябва да бъде. Аз съм специална и прекрасна. Обичам се. Аз съм отговорен за живота си. И сега си взимам обратно силата! Изисквам силата си и минавам отвъд всички ограничения! Аз съм на моя съвършен път. Аз съм напътстван, подкрепян и по-щастлив отколкото някога съм мечтал. Имам куража да изживея мечтите си. Придвижвайки се през пластовете на чуждите мнения и вярвания, виждам дълбоко в себе си великолепно същество, мъдро и красиво. Обичам това, което виждам в себе си. Безопасно е да погледнеш навътре към себе си. Аз съм в едно вечно променящо се пътешествие Във вечността на живота където съм аз, всичко е прекрасно, цяло и завършено.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Бургас се включва в световната инициатива PARK(ing) Day

 • 17 Сеп 2021
 • 162
На 17 септември, за шеста поредна година, Бургас се включва в световната инициатива PARK(ing) Day. В тази връзка по традиция няколко паркинг места от синята зона ще бъдат трансформирани за един ден в място за отдих и свободно време на гражданите. Местата са определени на ул. "Константин Фотинов" в пресечката с бул. "Богориди".

Тестов период за управление на светофарните уредби по булевард "Демокрация"

 • 17 Сеп 2021
 • 153
Община Бургас съобщава на своите жители и гости, че от 09.00 часа на 18.09.2021 г., събота, започва тестов период за координирано управление на светофарните уредби по „Демокрация“, така наречената „зелена вълна“.

Стартира новата общинска програма „Моят град Бургас”

 • 17 Сеп 2021
 • 151
През тази учебна година децата във всички бургаски детски градини и учениците в 12 училища ще изучават новият предмет „Краезнание“, част от новата общинска програма „Моят град Бургас”. Децата в трета и четвърта група и учениците в първи и пети клас ще се запознаят със забележителностите и символите на Бургас, с историята на тяхното училище и детска градина, улицата и комплекса, в които живеят.

"Бебе Зона" отново в Бургас

 • 17 Сеп 2021
 • 121
За четвърта поредна година в Бургас ще се проведе специализираното търговско изложение „Бебе Зона“. На 25 и 26 септември в Експозиционен център „Флора“ бъдещите и настоящи родители ще имат възможността да тестват и закупят детски стоки и услуги директно от най-големите производители и вносители в България.

Почитаме София, Вяра, Надежда и Любов

 • 17 Сеп 2021
 • 146
На 17-и септември църквата почита паметта на светите мъченици София, Вяра, Надежда, Любов и отдава почит на добродетелите, които ни крепят - вярата, надеждата, любовта и мъдростта.Днес празнува българската столица София.