Модните изцепки на годината! Какво облякоха звездите на Met Gala?

Най -яркото модно събитие тази година събра всички звезди с изключение на бременните Кайли Дженър и Бела Хадид. Тези, които все пак стигнаха до събитието, се опитаха да поднесат изненада, но не всички успяха. Този път ежегодното събиране на средства за Института по костюми на Метрополитън Музей на изкуствата в Ню Йорк привлече около 400 гости, два пъти по -малко от обикновено. Темата на вечерта е американската мода, синхронизирана със съответната изложба „In America: Fashion Lexicon“ (Моден лексикон на Америка). Анна Уинтур, глобален редакционен директор на Vogue и ръководител на съдържанието в издателска къща Condé Nast, традиционно заема поста почетен председател на Met Gala и тази година, заедно с дизайнера Том Форд и Адам Мосери, изпълнителен директор на Instagram, които съфинансираха празника с Condé Nast. Идолите от поколението Z бяха съпредседатели: 23-годишната поетеса Аманда Горман, която говори при клетвата на президента Байдън, тенисистката Наоми Осака на същата възраст, 25-годишният актьор Тимъти Шаламет и 19-годишната Били Айлиш. Между другото, Айлиш стана най-младият съпредседател на благотворителната вечер в историята на събитието.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

happy burgas

Най-четени

Нов реанимобил купен със събрани капачки в УМБАЛ - Бургас

  • 28 Окт 2021
  • 68
УМБАЛ Бургас вече има реанимобил, купена със средства от рециклирани капачки и дарители. Каузата бе на Отделението по неонатология в морския град и отбеляза своя успешен завършек, съобщиха на фейсбук страницата си организаторите.

Нощно бягане "Бургас свети" тази събота

  • 28 Окт 2021
  • 63
170 атлети от цялата страна ще се включат в инициативата "Бургас свети" тази събота, 30 октомври, от 20.00 часа. Стартът и финалът на интересното събитие са пред сградата на Общината.

Проектът за площад „Св. св. Кирил и Методий“

  • 27 Окт 2021
  • 187
Как пл. „Св. св. Кирил и Методий“ в Бургас да стане привлекателно място и зона за туристически атракции, събития, фестивали и базари?

Конкурсът „Морето не е за една ваканция“ приключи

  • 27 Окт 2021
  • 152
Над 300 творби събра любимият конкурс на учениците „Морето не е за една ваканция“. В раздел „фотография“ пристигнаха над 200 снимки от всички краища на страната, а в раздел "компютърна рисунка" над 100 творби.

Зелена светлина за изграждане на нова болнична сграда и нов медицински център на КОЦ-Бургас

  • 27 Окт 2021
  • 143
„Моля, с грижа за здравето на бургазлии, да се отнесете отговорно и да подкрепите докладната записка за Комплексен онкологичен център – Бургас. Преди четири години стартирахме този мащабен проект и сега предстоят две докладни записки, които трябва да подкрепите.