Новият Мистър България по следите на Мария Бакалова!

Актьор е новият Мистър България! Виктор Русинов разби конкуренцията и грабна праза за най-красив и очарователен нашенец. Журито, в което бе и Андреа, единодушно избират софиянеца за победител. Водещ на церемонията е половинката на Енджи Касабие - Рабих ел Зейн. Церемонията се проведе в понеделник вечер в курорта Златни пясъци. За пръв път в историята финалът на конкурса е на различно място от София. Русинов е на 22 години. Доскоро активно се занимава със спорт. Виктор е бил национал по плуване. Новоизлюпеният Мистър България е истински мачо. Има тяло на Аполон. След като излиза от басейна, се насочва към киното. Учи „Кино и телевизия“ в Нов български университет. Русинов вече е участвал в няколко чужди продукции, снимани у нас. Голямата му мечта е да пробие в Холивуд. „Искам да продължа пътя, проправен от Мария Бакалова и Димитър Маринов“, споделя Русинов. Новият Мистър България е активист. Редовно участва в инициативи за опазване на природата и развитие на екотуризма. Мачото вярва, че можем дa направим родината още по-хубаво място. „Пътувам много, ала най-много обичам да се завръщам в България. Защото вярвам, че Господ е дарил страната ни с парченце от рая“, казва още Русинов. С успеха си на конкурса новият Мистър България ще има още по-голям шанс да пробие в световното кино. Петима от участниците, включително Русинов, са избрани да участват в продукции на гиганта „Дисни“, които се снимат у нас, пише „България Днес“.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

happy burgas

Най-четени

Нов реанимобил купен със събрани капачки в УМБАЛ - Бургас

  • 28 Окт 2021
  • 68
УМБАЛ Бургас вече има реанимобил, купена със средства от рециклирани капачки и дарители. Каузата бе на Отделението по неонатология в морския град и отбеляза своя успешен завършек, съобщиха на фейсбук страницата си организаторите.

Нощно бягане "Бургас свети" тази събота

  • 28 Окт 2021
  • 63
170 атлети от цялата страна ще се включат в инициативата "Бургас свети" тази събота, 30 октомври, от 20.00 часа. Стартът и финалът на интересното събитие са пред сградата на Общината.

Проектът за площад „Св. св. Кирил и Методий“

  • 27 Окт 2021
  • 187
Как пл. „Св. св. Кирил и Методий“ в Бургас да стане привлекателно място и зона за туристически атракции, събития, фестивали и базари?

Конкурсът „Морето не е за една ваканция“ приключи

  • 27 Окт 2021
  • 152
Над 300 творби събра любимият конкурс на учениците „Морето не е за една ваканция“. В раздел „фотография“ пристигнаха над 200 снимки от всички краища на страната, а в раздел "компютърна рисунка" над 100 творби.

Зелена светлина за изграждане на нова болнична сграда и нов медицински център на КОЦ-Бургас

  • 27 Окт 2021
  • 143
„Моля, с грижа за здравето на бургазлии, да се отнесете отговорно и да подкрепите докладната записка за Комплексен онкологичен център – Бургас. Преди четири години стартирахме този мащабен проект и сега предстоят две докладни записки, които трябва да подкрепите.