« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Звездите на "Короната" и "Тед Ласо" спечелиха награди "Еми"

Вчера се състоя церемонията по връчването на 73-тите телевизионни награди Еми. Наградата се връчва от Академията за телевизионни науки и изкуства на САЩ за програми в праймтайм, излъчвани във вечерните часове и привличащи най-голям брой зрители. Събитието се проведе в Microsoft Theatre в Лос Анджелис, Калифорния. Комедийният сериал "Тед Ласо" и серийната драма "Короната" за британското кралско семейство получиха най -голямо внимание на кинокритиците. Съдейкис бе обявен за най -добър комедиен актьор Американският сценарист и продуцент Джейсън Съдейкис, който участва в "Тед Ласо" (проект на Apple TV+.), бе обявен за най -добър комедиен актьор. Статуетки бяха присъдени и на британците Хана Уодингам и Брет Голдщайн за поддържащите им роли - собственик на футболен клуб и застаряващ звезден играч. "Това е шоу за семейството, за ментори и учители, за съотборници. И нямаше да съм тук, ако тези три неща липсваха в живота ми", каза Судейкис, приемайки наградата. Статуетката Еми получи и Джилиан Андерсън „Короната“ донесе победи на поддържащите актьори Джилиан Андерсън (за ролята на бившия британски премиер Маргарет Тачър) и Тобиас Мензис (за ролята на принц Филип). Освен това бяха отличени сценарият и режисурата на драмата. За Андерсън това е втора Еми в колекцията й. Тя бе наградена за първи път преди 24 години за изключителната си работа в „Досиетата X“. Оливия Колман си заслужи наградата за най-добра актриса в драма сериал (за ролята си на кралица Елизабет втора), а Джош О’конър прибра статуетката за най-добър актьор за ролята на младия принц Чарлз. Стрийминг платформата Netflix и проектите, които разработи, отнесоха общо 10 награди. Най-много от тях спечели екипът на “Короната” - цели седем статуетки, а след него двете други най-успешни продукции бяха “Дамски Гамбит”, също на Netflix и „Тед Ласо“ на Apple TV+. Кейт Уинслет се прибра с една от най-големите награди за вечерта Благодарение на ролята си в “Мер от Ийсттаун” като главна актриса в проекта, а за съпътстващата си роля в същия сериал спечели Джулиан Никълсън. “Дамски гамбит” бе обявен за най-добър лимитиран сериал, а “Тед Ласо” за най-добра комедия. Награда Еми представлява статуетка на крилата жена, държаща модел на атом. Името на наградата идва от думата immy - това беше името на предаващата вакуумна тръба в първите телевизионни камери.

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 200
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 233
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 185
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 230
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 200
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.