Медицинска сестра и учител са новите „Мис и Мистър Враца“

Модната проява се проведе в четвъртък вечерта . Тежкият избор на победители беше направен от жури в състав: Топ моделът Александър Симов – “Мистър Северозападна България 2016”, финалистките от конкурса “Мис България” Лорена Маркова – “Мис Враца 2018” и Светлана Стойкова – “Мис Козлодуй 2019” и “Мис Казино Роял клуб 2020”, и Ивайло Йосифов, мениджър на “X Model Group”. 21-годишната Нелина Николова е учила в профилирана езикова гимназия "Йоан Екзарх" с английски и немски език. В момента учи в Медицински университет, с профил медицинска сестра 3 година. От 4 години е модел в агенцията, висока е 175 см. Нейни подгласнички станаха Еви Савова и Таня Георгиева. 23-годишният Николай Дюлгеров е от Мездра. Завършил е Начална училищна педагогика, с чужд език. От малък обича различните видове спортове. Но наскоро е открил своята страст към фитнеса, баскетбола и планинарството. Висок е 194 см. Негови подгласници станаха Мирослав Първанов и Иван Георгиев. Спонсор на проявата бе фирма "Чомстил" на Стилиян Чомаковски, който подкрепя всички конкурси за красота в Северозападна България.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

happy burgas

Най-четени

Нов реанимобил купен със събрани капачки в УМБАЛ - Бургас

  • 28 Окт 2021
  • 68
УМБАЛ Бургас вече има реанимобил, купена със средства от рециклирани капачки и дарители. Каузата бе на Отделението по неонатология в морския град и отбеляза своя успешен завършек, съобщиха на фейсбук страницата си организаторите.

Нощно бягане "Бургас свети" тази събота

  • 28 Окт 2021
  • 63
170 атлети от цялата страна ще се включат в инициативата "Бургас свети" тази събота, 30 октомври, от 20.00 часа. Стартът и финалът на интересното събитие са пред сградата на Общината.

Проектът за площад „Св. св. Кирил и Методий“

  • 27 Окт 2021
  • 187
Как пл. „Св. св. Кирил и Методий“ в Бургас да стане привлекателно място и зона за туристически атракции, събития, фестивали и базари?

Конкурсът „Морето не е за една ваканция“ приключи

  • 27 Окт 2021
  • 152
Над 300 творби събра любимият конкурс на учениците „Морето не е за една ваканция“. В раздел „фотография“ пристигнаха над 200 снимки от всички краища на страната, а в раздел "компютърна рисунка" над 100 творби.

Зелена светлина за изграждане на нова болнична сграда и нов медицински център на КОЦ-Бургас

  • 27 Окт 2021
  • 143
„Моля, с грижа за здравето на бургазлии, да се отнесете отговорно и да подкрепите докладната записка за Комплексен онкологичен център – Бургас. Преди четири години стартирахме този мащабен проект и сега предстоят две докладни записки, които трябва да подкрепите.