« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Избраха балерина за Miss New face of Varna

Проектът бе създаден през 2009 г. от Десислав Димитров, PR специалист. Конкурсът се проведе на 3 април от 16 часа в градината на хотел "Империя" в центъра на Варна. В конкурса взеха участие кандидат- модели от Варна, София, Ботевград, Тетевен и Враца, избрани след онлайн кастинг. Те дефилираха в 2 тура с бански костюми и официалните рокли За победителка журито избра Хрисиана Иванова. Тя е ученичка от ОУ "Г. С. Раковски" - гр. Варна. От 4 години се занимава професионално с модерен балет в танцова школа "Електра" с ръководител Ивелина Тодорова. При участието си в конкурса за таланти New Stars спечели втора награда. От 5 години се занимава с актьорско майсторство в Арт център "Арлекин" с ръководител Таня Гунчева. Печели награда за най-добра женска роля с участието си в мюзикъла "Замръзналото кралство" и спектакъла "Малката Баба Яга" през 2021г. През 2021 печели титлата "Малка Мис България" в категория Тийн. От 1 година е модел на бутик за детски официални рокли - Magic steps kids. Мечтае да стане известна актриса и модел. Съвсем скоро ще я видим в няколко театрални постановки, модни ревюта и балетни концерти. Предстои ѝ да представи България на международния конкурс Little Miss Planet в Дубай. В комисията бяха представители на водещите модни агенции, собственикът на верига фризьорски салони, както и първата носителка на приза - Габи Генчева и Ева Добрева - красавицата, която наскоро представи страната ни конкурса "Мис Свят". Сред гостите на събитието бе забелязан и кмета на район "Одесос" - Георги Недев.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 142
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 155
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 133
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 160
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 138
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.