Божана Атанасова е красивата Българка, която представи страната ни световен моделски форум

Божана Атанасова е красивата българка, която представи страната ни на световен моделски форум, който се проведе от 14-ти до 21-ви април, на о-в Занзибар. Малката варненска красавица взе участие в 8-то издание на престижния конкурс за даровити деца - модели “Little Model Earth 2022”. Там 25 делегата от страни от 3 континента , се състезаваха в 6-те направления на конкурса: интервю с жури, представяне и портфолио, модно шоу, представяне в национален костюм, представяне в тематичен костюм “ Чудесата на Земята”, “Талант”, представяне в бални рокли. Участниците в конкурса бяха разделени в три възрастови групи : Mini, Junior , Senior. 6-членното международно жури с представители на ЮАР, Танзания, Румъния, Грузия, Кения и Холандия, присъдиха на единствения представител на България, Божана Атанасова, най-високото отличие за талант :”Talent Wnner Little Model Earth 2022”, както и най-голямата награда за цялостно представяне “SUPER GRAND PRIX Little Model Earth 2022”. "Изключително горди сме с прекрасното представяне на нашите деца и младежи за престижните отличия, които завоюваха за България и доказаха за пореден път, че българите освен, че са красиви, са и много талантливи", сподели с нас Анелия Проданова - мениджър в школата за подготовка на таланти от Варна "Старс академи".

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Руска компания започва производство на Citroen в бившата фабрика Stellantis

  • 28 Мар 2024
  • 111
Руската компания Automotive Technologies в сряда съобщи, че е започнала да сглобява моделите на Citroen C5 Aircross на партиди в завод южно от Москва, бивш собственост на Stellantis, като автомобилите са настроени ще се продават в представителствата от май.

Агресията става основно престъпление срещу мира в НК

  • 28 Мар 2024
  • 99
Престъплението „агресия“ във всички негови форми става основно „престъпление срещу мира“ в Наказателния кодекс (НК). Като отговорност за агресия ще се търси от военните или политически водачи на държавата, а не от преките участници в конфликтите.

Министър Вътев: Има сериозен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти

  • 28 Мар 2024
  • 96
Има огромен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти.

Полицията в тайландска провинция вече ще преследва маймуни, които създават проблеми

  • 28 Мар 2024
  • 106
Маймуните в тайландската провинция Лопбури са една крачка по-близо до това да приличат повече на хората: вече те също ще трябва да отговарят пред полицията, предаде ДПА.

ВИК РЕМОНТ ЗАТВАРЯ КРЪСТОВИЩЕ ПО УЛ. „ИНДУСТРИАЛНА“

  • 28 Мар 2024
  • 61
Във връзка с изграждане на промишлен водопровод на ул. „Индустриална“.