Summer Bright наградите за бизнес и туризъм ще се проведат на 30-метрова яхта през август

Събитието цели да отличи най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите компании и марки в страната Най-ярките летни награди за бизнес и туризъм в България Summer Bright Awards 2022 ще се проведат на 6 август от 18:30 часа на 85-футова яхта на Marina Port Nessebar. Събитието цели да отличи най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите компании и марки в страната. Наградите ще бъдат разпределени в няколко категории и ще се връчват от представителите на Министерство на икономиката, Министерство на туризма, част от общинските съветници на Община Бургас, бизнес журналисти и медийни партньори. Главен организатор е Балканска Медийна Асоциация с подкрепата на повече от 30 медии. Водещ на церемонията ще бъде Марио Ангелов от Канал 0, а за културната програма ще се погрижи бургаската оперна прима Веси Тодорова. Те ще бъдат разпределени в 12 основни категории: строителство и архитектура, инвестиции, хотели и заведения, застраховане и осигуряване, иновации; старт-ъп /StartUp/, право, медицина, фитнес и здраве, красота и уелнес, мода, услуги. Победителите в категориите бяха определени чрез гласуване на 10 журналисти, работещи в ресор „бизнес“ и „туризъм“. Наградите се връчват за най-голям принос на предприемаческия и туристическия бранш, като целят да се даде гласност на успешните и ефективните бизнес практики, управленски модели, адекватно развитие на човешкия капитал, лични качества и достижения. Отличените получават признание за добре свършената работа и мотивация за изкачването на нови върхове. А техният пример и тяхната история насърчават и вдъхновяват всички останали, включително стартиращи компании и иновативни брандове.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Агресията става основно престъпление срещу мира в НК

  • 28 Мар 2024
  • 52
Престъплението „агресия“ във всички негови форми става основно „престъпление срещу мира“ в Наказателния кодекс (НК). Като отговорност за агресия ще се търси от военните или политически водачи на държавата, а не от преките участници в конфликтите.

Министър Вътев: Има сериозен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти

  • 28 Мар 2024
  • 62
Има огромен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти.

Полицията в тайландска провинция вече ще преследва маймуни, които създават проблеми

  • 28 Мар 2024
  • 78
Маймуните в тайландската провинция Лопбури са една крачка по-близо до това да приличат повече на хората: вече те също ще трябва да отговарят пред полицията, предаде ДПА.

ВИК РЕМОНТ ЗАТВАРЯ КРЪСТОВИЩЕ ПО УЛ. „ИНДУСТРИАЛНА“

  • 28 Мар 2024
  • 49
Във връзка с изграждане на промишлен водопровод на ул. „Индустриална“.

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ Е СЪЗДАЛ ЛОГОТО НА БУРГАСКИЯ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ – ОТГОВОРЪТ Е В ГАЛЕРИЯ „ПЕТКО ЗАДГОРСКИ”

  • 28 Мар 2024
  • 86
*Изложбата „Графичен дизайн” с над 100 пана ще представи Петър Пецин тази вечер в Бургас