Русокоса и чернокоса красавица се впускат в ролята на водещи на конкурса Мисис Бургас 2023 г

Русокосата чаровница Анна Добрева, която завежда маркетинговия отдел на „Флагман“ отново се впуска в ролята на водеща в конкурса за красота Мисис Бургас 2023 г. Нейна сценична половинка ще бъде друга известна бургаска красавица. Обичаното лице от малкия екран на телевизия Канал 0 - Пепа Костадинова поема това предизвикателство. Така, двете невероятни чаровници ще се допълват на сцената на най-женственото и най- светско пролетно събитие в морския град. Двете дами ще внесат допълнителен блясък и красота на престижния конкурс. Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2023 г. Конкурсът по традиция ще премине в три тура. В първи и втори тур, дамите ще дефилират с тоалетите на марката „ДИКА“, а финалния, тери тур, е отреден по традиция на прекрасните дизайнерски рокли на талантливата Мария Диомова. Бургаската дизайнерка ще представи най- новата си колекция бални и сватбени рокли. Прекрасните тоалети с марката „Диома“ , част от новата колекция на едноименната марка ще бъдат представени за първи път на конкурса за красота Мисис Бургас 2023 г. Кандидатките за короната ще бъдат оценявани от компетентно жури, което ще има нелеката задача да избере най- достойната бургазлийка. В състава на журито ще влязат известни носителки на титли за красота. Мисис Бургас 2022 г Валерия Докузова ще предаде короната но новата най- красива омъжена жена на Бургас. Ирина Папазова, която е лицензиант на конкурса Мис България ще бъде част от престижното жури, както и носителката на титлата Мисис България 2022 г Гергана Станчева. Очертава се труден избор пред компетентното жури, но за съжаление титлата Мисис Бургас 2023 г е само една. По традиция, престижното издание на конкурса Мисис Бургас се провежда в навечерието на най- женския християнски празник Благовещение. Най- красивата омъжена жена на Бургас и тази година ще изберем на 23 март от 19.30 ч в конферентния център на хотел „България“. Социалната кауза, която обедини участничките в тазгодишното издание на конкурса за красота е кауза, свързана с кърменето. Каква точно е благородната кауза, организаторите ще разкрията малко преди дългоочакваното събитие.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Античен град Хераклея Синтика край Петрич вече е отворен за посетители

  • 20 Апр 2024
  • 326
Античният град Хераклея Синтика е сред най-привлекателните археологически обекти на Балканите през последните 15 години. За него пишат древни гръцки и латински автори, сред които Омир, Херодот и Тукидид. С радост Ви информираме, че Античен град Хераклея Синтика отново е отворен за посетители! Новия облик на града ще Ви пренесе векове назад, а всичко което ще видите тук е такова, каквото са го оставили древните му обитатели.

Царицата на Розата Карлово 2023 и нейна подгласничка посетиха Китай

  • 20 Апр 2024
  • 366
Царицата на Розата Карлово 2023 Антония Лалова и нейната подгласничка Дани Илиева пътуваха до Китай, по покана на кмета на курортния град Саня, в периода 04.04.2024 г. – 17.04.24 г.

ПЕЩЕРА „ДОБРОСТАНСКИ БИСЕР“ КРАЙ АСЕНОВГРАД – ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ЗА ПРИКЛЮЧЕНЕЦА

  • 20 Апр 2024
  • 329
Пещера „Добростански бисер“ край Асеновград отваря врати на 1-ви май.

КМЕТЪТ СТАНИСЛАВ ДЕЧЕВ НАГРАДИ ШАМПИОНИТЕ НА МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ТЕНИС В ХАСКОВО

  • 20 Апр 2024
  • 368
Александър Василев от България и Надя Кулби от Полша спечелиха шампионските титли на Международния турнир от сериите ITF – втора категория до 18 години Хасково 2024.

Министърът на правосъдието Мария Павлова посети новия затворнически комплекс в дупнишкото село Самораново

  • 20 Апр 2024
  • 270
Министърът на правосъдието Мария Павлова посети новия затворнически комплекс в дупнишкото село Самораново.