« юни 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

И Галин се оплака от мръсните номера на Меди и Сашка Мегастара

Галин е поредната звезда от лекия жанр, който възропта срещу подмолните методи на работа на някои свои колеги . При гостуване при интернет влогърката Ивка Бейби, продуцентът и изпълнител сподели разочарованието си от бизнес подхода, който се състои в уронване престижа на конкурентите. „Факт е , че има хора в нашия бизнес, които ходят в конкретното заведение и казват „Не викайте Лидия, тя няма да напълни заведението. Не викайте от Алфа… Те Алфа мюзик не могат да пеят. Викнете нашите…“ там двама – трима някви, с които работи въпросния мениджър... Но нас няма как да не ни викнат... все рано или късно ще ни викнатт... И вече когато отиде Лидия, Симона или аз, или Адам, както стана онзиден и интригата лъсва…, а собствениците виждат, че са били лъгани, и ни канят пак“, оплаква се Галин, без да споменава конкретни имена. Думите му обаче кореспондират 1:1 с казаното по-рано от Андреа пред тик-токърката Глориа Йорданова, за което първо ви разказа LifeOnline.bg, и без съмнение той говори за компанията на Меди. Андреа обаче не спести името на шефката на фирма „Мега стар“ и партньорка с Меди Сашка Стоянова, за която заяви, че подлива вода на конкурентите на представяните от нея артисти. Тя демострира и недвусмислена си подкрепа по темата, споделяйки точно тези думи на Галин (с когото преди време имаха вражда, б.а.) в своите социални мрежи. цитираме LifeOnline.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Обсъдиха опазването на природното богатство в Мандренското езеро

  • 06 Юни 2023
  • 114
Мандренското езеро е един от природните феномени и съхраняването на богатото му биоразнообразие е отговорност на всички страни, които имат отношение по този въпрос.

Миден уикенд от 9 до 11 юни представя най-вкусните бургаски изкушения

  • 06 Юни 2023
  • 125
И тази година тематичните уикенди от събитийния календар на Община Бургас ще предложат изкушения за любителите на морската храна. На хоризонта се задава традиционният Миден уикенд – от 9 юни (петък) до 11 юни (неделя).

Миди на тенекия, музика и приятни емоции ви очакват на острова тази събота

  • 05 Юни 2023
  • 371
За поредна година водолази ще почистят морското дъно в акваторията на остров Света Анастасия. Събитието "Чистото Черно море 2023“ ще се проведе на 10 юни (събота). То винаги се превръща и в атракция за посетителите. В екологичната акция ще се включат представители на СНЦ „Приятели на морето“.

Бургаски любители на фантастиката учредиха клуб

  • 05 Юни 2023
  • 353
Утре, вторник, 6 юни, ще се проведе първата среща на новоучредения Клуб на бургаските фантасти. Мястото е новата библиотека. Началото – в 18.45 часа. Темата на първата среща е „Фентъзи и алтернативна история“. В нея ще участват бургаските писатели Янчо Чолаков, Десислава Дюлгерян и Милена Алгари.

213 проекта за саниране на жилищни блокове подаде Община Бургас по Плана за възстановяване и устойчивост

  • 05 Юни 2023
  • 369
Община Бургас подаде 213 проекта за саниране на жилищни блокове по процедурата „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – Етап I“, финансирана със средства от Националния план за възстановяване и устойчивост, стълб „Зелена България и е първенец в страната по подадени проектни предложения.