« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Какво видяхте първо на картинката? Това разкрива какви хора сте

Чудно е как понякога един малък тест може да определи кои сме или поне да разгадае част от същността ни. Всички ние виждаме света по различен начин и допирните ни точки понякога са далеч една от друга. Всичко зависи от гледната точка, казват хората, и накрая това се оказва универсалната истина и отговор на много въпроси. Погледнате картинката и кажете какво виждате в първата секунда, когато я погледнете? Възможните отговори са три на брой: 1. Крокодил 2. Планина и река 3. Хората в лодката Всеки отговор разкрива част от същността ви 1. Ако сте видели крокодила на снимката и чак след това останалите елементи, това говори, че имате богато въображение. Гледате на живота по различен начин и успявате да видите невидимото за другите. По душа сте спокойни и уравновесени, обичате да подарявате част от себе си на другите. Трудно ви е в любовта, защото гледате на нея само от романтичната страна, а на животът често трябва да се гледа от практичната страна, която ви липсва. Доверявате се прекалено бързо, което ви изиграва лоша шега. 2. Ако сте видели планина и река означава, че се вглеждате в дейталите в живота. Това може да значи, че сте и дребнави понякога - черта, за която трябва да забравите, ако искате да запазите приятелите си. Не обичате промените, от тях се страхувате най-много. Животът ви протича по "график", не бихте живели в чужбина и не обичате динамичната работа. В любовта сте самотници и чак в началото на 30-те си години намирате любовта на живота си. 3. Практични и уравновесени хора сте. Гледате на живота такъв, какъвто е. Не си падате по романтиката, обичате нещата да се случват бързо и без много колебания. Решителни сте на всяка крачка и до вас трябва да стои човек, който прилича на вас. В любовта сте много мнителни, не давате сърцето си лесно, но дадете ли го веднъж, остава завинаги на едно място. Много интелигентни хора сте и това си личи в работата, която работите. Имате много положителни качества! © Actualno.com

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 73
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 79
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 77
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 92
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 83
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.