« януари 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Деян Колев: 4 златни реки текат под България, а 1,5 милиарда са българите по света

Подземните градове – Агарта, са български, а носители на българския ген са и маите, и повечето народи в Европа, Азия и Латинска Америка, казва авторът на бестселъра “Аурата на България”
Наследници сме на атлантите и на най-великата световна империя – ИДЕЛ. Това е паралелната Вселена на българите, в която и до днес живее учителят Петър Дънов и най-великите наши сънародници, твърди феноменът Деян Колев. Икономистът, станал известен като изследовател на ауричните структури, е публикувал в една от своите книги карта на България с четири златни реки, които я пресичат, а в „Дневниците на уфолога“ по телевизия СКАТ каза, че златото, дадено ни от Бог, е на стойност 3 трилиона долара. В тази страна на всеки българин целогодишно се падат по 10 кг злато, 10 кг кристали и 1 диамант, за да можем да отменим робството и да бъдем свободни, поясни той.
Трябва да се промени управлението, да станем отново хаганат
Нужно е да си върнем старата управленска структура, изтъкна Колев.
„Вселената ни насища с най-чистата мощна неонова вибрация, а се оказва, че няма кой да ни раздаде бъднините. Някои искат да си ги вземат, но как ще стане това, като златото се изнася под зоркия поглед на мъже, въоръжени с автомати? Аз нищо не искам от тази страна, която ми е дала много. Желанието ми е само кристалите и златото да са при народа, за да станем свободни“, заяви феноменът.
От книгата му „Забранената истина“ пък става ясно, че сме имали държава повече от 17 000 години. Това разкритие принуди дори водещия на „Дневниците на уфолога“ проф. Стамен Стаменов да признае, че има доста бели полета за прастарата история на България. Тя е пряко свързана със съзвездия и цивилизации от Космоса, уточни той.
„Слава Богу, че светът напредва и се появяват човешки същности, които минават като метеорити над информационния боклук на обществото. Ражда се нова наука и тя е за енергоинформационните същности и за матричните структури, както на човека, на майката планета, така и на целия Космос“, заяви уфологът.
Колев пък сподели, че от 2009 г. изследва аурата на хората в пределите на днешната Дунавска България. „Когато започнах, аурата на страната ни бе оранжево-жълта. За кратък период от 7-8 години започна да свети в бели цветове“, добавя той. Според него, това е доказателство, че сънародниците ни еволюират.
Българин означава да си свободен по дух
„Да си българин означава да си избран, да си свободен по дух, но и да минаваш изпитания от 10 живота, концентрирани в един, т.е. става въпрос за изчистване на кармата чрез еволюция.
Това се случва не само при народа на Дунавска България, но и при нашите събратя от Татарстан и в Индия. Индийците казват, че Шамбала и Агарта са на българите“, подчерта лечителят. „Ние, българите, сме около 1,5 млрд. души на Земята“, добавя той.
Скритата история на България от 16 000 години пък е изтрита от едни страхливи хора от империи като СССР, САЩ. Те се разпадат, защото е важна идентичността. Както вие и аз сме различни, така и всяка държава трябва да е уникална, обяснява мъжът, който е бил и на Атлантида.
От 2016 г. започва огромен възход за България,
твърди Колев. Информацията за миналото и бъдещето той черпи от Акашовите записи. Наскоро д-р Катерина Билай пък обясни, че тези Акашови записи са като компютър и в него се записват всичките ни дела, а душата преди да инкарнира на Земята, избира своя сценарий от три възможни варианта и човекът е като актьор, който трябва да изпълни своята роля или по-точно казано - мисия. „Във Вселената има едно информационно поле, в което е и тоталната истина. Не може да я извъртаме и да я променяме. Както Тангра е абсолют за българите, така и тя не може да се променя. Истината е само една“, коментира авторът на „Забранената истина“.
Според него, ние трябва да се гордеем с това, че сме преките потомци на великите атланти.
Прародината ни се казвала ИДЕЛ, от Българската арийска държава са тръгнали шумери, ацтеки, индийци, турци и други народи
Оцелелите атланти нарекли своята нова държава ИДЕЛ. Тя няма нищо общо с джихадистката ИДИЛ, пояснява изследователят. Тази наша държава е доминирала хиляди години на Земята, подчерта той.
ИДЕЛ е създадена като конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето е името й (Иде-седем и Ел-племе).
Колев припомни, че Великата китайската стена е строена, за да спре завоевателите от Волжка България. За себе си той казва, че носи духа на български хан, който владеел земите от Черно море до Япония и затова от малък гледал на света нашироко.
Сталин нагласи така нещата, че в Татарстан от 50-милионна нация, останаха 3-4 млн. чуваши, а те са наши събратя. Това е геноцид, коментира Деян Колев. Проф. Стаменов пък заяви, че и днес глобалната мафия ни подлага на същото изтребление, но по по-коварен начин.
„Благодарение на Вселената и на нашия силен ген, ние устояваме на изпитанията. Тази година е начална. 22 херца е честота, която ще преминем до края на годината. До 2036 г. ние, българите, имаме мисия за обединение. Трябва да се обединим с нашите братя от Татарстан и с народите до Япония. Трябва да разберем тайните в подземните градове – Агарта, защо те са на българите“, подчерта човекът, който има контакти със същества от други светове.
„С иранците също имаме обща генетика. Същото важи и за Афганистан“, изтъкна уфологът, а писателят лечител добави, че и хората в Казахстан носят нашите гени. Планинският връх Хантегри например е кръстен на Тангра, пояснява Колев. Върхът се издига на 6995 м в планина, от чиито била се простира на югозапад границата с Китай и Киргизстан. Киев пък е бил кръстен на хан Шамбат Кий - братът на хан Кубрат, обяснява писателят. Той сподели, че се надява през това лято да излезе от печат третата му книга „Книга на Вселената. Живот в Тангра“. Според него, маите също носят българския ген, а Италия е кръстена на цивилизацията ни ИТЕЛ. Затова и хората там вдигнаха паметник на нашия велик хан Алцек. Европа е наследник на българите, подчерта изследователят на аурата. Ако в цял свят дадат двойно гражданство на хората, които се самоопределят като българи, един ден ще се събудим като 200-милионна нация, заяви Колев. Той твърди, че индианските народи в Латинска Америка също са наследници на българите.
В България идват хора от седмата раса
Тези извисени души, които идват отвъд Вселената, се прераждат у нас, за да ни помогнат в мисията да се разпространи истината и ние да върнем силата, която сме имали, обяснява феноменът.
„От Вселената, спускайки се през порталите на Сириус, на Орион, те слизат до Слънчевата система и идват на Земя. Съществата от седма раса, които идват, и това, което се случва, доказва, че ние сме избраният народ. В ИДЕЛ има огромна пирамида с кристал, който излъчва и генерира структурите, т.е. на галактическо ниво приемаме силата на вселенския кристал. Тук, на планетата ни, също има кристали, които излъчват енергия. Така се образува тройният съюз между Земята, галактиките и Вселената. Този галактически код на българите ни дава силата да доминираме над евреите в пространствено-времевите варианти. Не казвам на Земята, а в общ енергиен план“, уточнява езотерикът.
Българите в чужбина да си стоят там,
„Тангра ги е изпратил по тези държави. Нека да изчакват, защото един ден може да се окаже, че земите, където са, също са български“, каза още Деян Колев. Той разкри, че кодът за достъп до честотите на ИДЕЛ е 9563. Всеки българин може да се настрои на тях, за да получава информация от духовния свят.
Феноменът разкрива в "Аурата на България" тайни за индиго децата и за 12-те ДНК спирали
„Две години от живота си отделих, за да напиша и издам книгата “Аурата на България”, споделя Деян Колев.
„Изследвани бяха хиляди индигови същности в България. Така успях да подредя индиго вълните, започващи от 70-те години и да характеризирам техните качества. В нея ще намерите различни техники за активиране на 12-те ДНК спирали и информация за феноменалното откритие НМИ – несъзнателно ментално изключване и ПБП – превключване на биоенергийни предавки. В процеса на проучване за книгата успях да активирам мултиизмерната същност на хилядите индиго, с които работих. Открих, че концентрацията на такива същества в България е най-висока от целия свят“, споделя Деян Колев във Фейсбук страницата си.
В книгата ще откриете много предсказания, които вече се сбъднаха. Остана една последна цел – обединение на всички галактически и вселенски същества за изграждане на нашия дом – индиго центровете в България, които ще са първи в света. Това е едно начало, в което ще участваме всички ние (различните), които с много трудности успяхме да устоим на хуленията, обидите и подигравките на петата раса и които имаме нужда просто да бъдем заедно, както в измеренията, така и в нашата родина – България, добавя авторът на „Аурата на България“.
Той завършва висшето си образование в СА “Д. А. Ценов” – Свищов, специалност “Маркетинг и реклама”. През 2009 г. Колев внася единствената у нас руска Аура камера и става истински търсач на индиго хора.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Общината реставрира 130-годишния храм „Св. Троица" в с. Извор

  • 22 Ян 2021
  • 317
130-годишният храм "Св. Троица" в с. Извор ще бъде изцяло реставриран. През миналата година Община Бургас осигури 30 000 лв., с които бе изграден нов покрив, обновена бе и камбанарията.

От понеделник спират движението по ул. „Петко Задгорски“

  • 22 Ян 2021
  • 243
Улица "Петко Задгорски" е главна пътна артерия на бургаския жилищен комплекс "Изгрев". Не е ремонтирана сериозно от много години. Община Бургас и ВиК съгласуваха графиците си и нейното обновяване вече започна.

Започна изграждането на северния обходен път на Бургас

  • 21 Ян 2021
  • 316
Започна строителството на северния обходен път на Бургас. С изграждането на трасето, с дължина 4,7 км, транзитният трафик, идващ от Варна по път І-9 и продължаващ на юг по път І-6 София - Бургас и автомагистрала „Тракия“, ще се изнесе извън центъра на града.

Разрешават проблема с водната криза в Димчево

  • 21 Ян 2021
  • 302
Кметът Димитър Николов проведе разговор със зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков за проблема с качеството на водата и водоснабдяването в бургаското село Димчево.

Кметът предлага да се разширят възможностите на общинските програми за отпускане на стипендии

  • 21 Ян 2021
  • 297
Нови правила за насърчаване и подкрепа на бургаските ученици и студенти с изявени постижения в областта на науката, изкуството или спорта, предлага кметът Димитър Николов. Целта на промените е да се разширят възможностите на програмата.