« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Олимпийска шампионка спаси дакел от изяждане

Олимпийската шампионка във фигурното пързаляне - Меган Дюамел, спечели сърцата на организациите за закрила на животните. Канадката, която спечели златото в отборната надпревара в Пьончан, ще прибере второ кученце от Южна Корея. Преди година, когато Дюамел била на състезание в Пьончан, като част от подготовката си за Олимпиадата, тя осиновила малък дакел от корейска ферма за месо. Дюамел, която е веган и изявен природозащитник, ще се прибере с ново куче от ферма за месо след края на игрите в Пьончан. Тя призова всички спортисти да последват примера й. В провинцията, в която се провеждат игрите има 196 регистрирани ферми за кучета. Едно от традиционните ястия в района е супа с кучешко месо. Преди началото на игрите, корейското правителство предлагаше пари на ресторантите, за да махнат от менюто си ястията с кучешко месо. Доста от тях обяче отказаха, като заявиха, че не желаят да губят редовните си клиенти заради Олимпиадата. http://corner.dir.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Kлиниката по детска онкохематология на ИСУЛ възобновява костно-мозъчните трансплантации

  • 16 Апр 2024
  • 61
Клиниката по детска клинична хематология и онкология на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“ възобновява костно-мозъчните трансплантации, които бяха временно спрени поради липса на достатъчно сестрински персонал.

Американците изплашени от трета световна война и мобилизация

  • 16 Апр 2024
  • 77
Американците  панически са използвали търсачката на Google и са търсели „Трета световна война“ и други свързани думи след атаката на Иран срещу Израел в събота вечер със стотици ракети и дронове. Според данни от търсенията им в Гугъл за „Трета световна война“ са се увеличили в цялата страна, достигайки петгодишен връх.

Националната кампания за пътна безопасност „Написах ти писмо"

  • 16 Апр 2024
  • 103
Главна дирекция „Национална полиция" ще обяви началото на националната кампания за пътна безопасност „Написах ти писмо".Като част от инициативата нарушителите на Закона за движението по пътищата вече ще получават лични писма от близките на загинали.

Без тол камери за контрол на скоростта и това лято

  • 16 Апр 2024
  • 109
Най-наситеният откъм трафик и инциденти летен период и през тази година ще премине, без всички шофьори по основните пътища да бъдат подлагани на задължителен контрол на скоростта. Това се разбира от отговори на Агенция "Пътна инфраструктура" за това има ли готовност тол камерите да започнат да измерват средната скорост на автомобилите.

ЦЕНТЪРЪТ ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ВОДОЛЕЧЕНИЕ ЗА ДЕЦА В КВ. „ВЕТРЕН“ РАБОТИ ЦЕЛОДНЕВНО

Центърът за рехабилитация и водолечение за деца в кв. „Ветрен“ работи целодневно