Марая Кери счупи нов рекорд с коледния си хит

Коледният хит "All I Want for Christmas Is You" на певицата Марая Кери, издаден преди 24 години, се радва на популярност и до ден днешен и дори е поставил нов рекорд - за еднодневен стрийминг в платформата Спотифай. По последни данни хитовото парче от 1994 г. е стриймвано 10,8 милиона пъти в деня преди Коледа, съобщават от БТА, цитирайки АП. С постижението "All I Want for Christmas Is You" на Марая Кери подобрява досегашния еднодневен рекорд от 10,4 милиона стриймвания, поставен от парчето "SAD!" на рапъра XXXTentacion ден след смъртта му през юни. Марая Кери определи рекорда като "удивителен подарък за Коледа" в публикация в Инстаграм. Две седмици преди Коледа изпълнителката пусна забавен клип с колегите си във Фейсбук. Марая Кери изпълни хита си "All I Want for Christmas Is You" заедно с цяла група "придворни", сред които гримьори, фризьори, джуджета, елфи и др. Хитът на Марая Кери излиза на 1 ноември 1994 г. Към песента има два видеоклипа - в единия участва и тогавашния съпруг на Кери Томи Мотола. През 2010 г. тя презаписва песента. През годините песента е била изпълнявана от много различни музиканти. Въпреки противоречивата си слава и това, че някои хора я определят като досадна, тя се е доказала във времето като супер прилепчива и празнична. / dir.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 205
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 190
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.

Свети Георги обединява седем художници именици в галерия „Ателие R“

  • 24 Апр 2024
  • 199
Седем творци именици дават началото на първата Гергьовденска изложба в Бургас. Домакин на арт събитието е галерия „Ателие R“. Изложбата се открива в навечерието на поредицата от светли празници-на 29 април от 18.00 часа в галерията на улица „Възраждане“ 25 и обединява творци с различен натюрел и търсения в изкуството.

3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места

  • 23 Апр 2024
  • 282
Общински съвет – Бургас даде „зелена светлина“ за развитие на три инвестиции на обща стойност 115 милиона лева, които да се развиват в Бургас през следващите години.

Координаторът на атаките срещу "Северен поток" изчезна безследно

  • 23 Апр 2024
  • 253
Координаторът на атаките срещу "Северен поток" Роман Червински изчезна безследно в Украйна, съобщава украинско информационно издание, цитирано от руският телеграм канал „Операция Z.