Задава се нова версия на "Сам вкъщи"

"Сам вкъщи" е един от най-обичаните коледни филми за всички времена... или поне този, който телевизиите не спират да въртят в края на всяка година преди празника. Факт е, обаче, че е абсолютен рекордьор по приходи в комедийния жанр за времето си - печели над 470 мил. долара в световен мащаб, като единствено "Ергенският запой 2" го задмина през 2011 г. Може би това е причината днес от "Дисни" да съобщят, че ще правят нова негова версия, след като придобиха правата над всички продукции на "Фокс". Така класиката с участие на Маколи Кълкин от 1990 г. ще се сдобие с римейк, който ще бъде насочен към по-модерната аудитория, както се изразяват от студиото, без да уточняват какво точно имат предвид с думите си. Всъщност кинокомпанията възнамерява да направи наново няколко от старите ленти, сред които е и "Нощ в музея". Това е не е съвсем нов подход, след като последно време се бяха съсредоточили изцяло върху стратегията да снимат игрални версии на анимационните си филми. Сега, след "Красавицата и звяра", "Аладин" и "Цар Лъв", на голям екран се очаква "Мулан", а от "Дисни" споделят, че скоро ще се заемат и с "Лейди и Скитникът". Повечето от почитателите на "Сам в къщи" обаче не са ентусиазирани от идеята да се прави нов вариант на историята за 8-годишния Кевин МакКалистър, който трябва да опази семейния дом от крадци, след като остава сам в къщата. Има две големи неизвестни около новата продукция - дали тя ще бъде за големия или малкия екран и ще се включат ли звездите от класиката в новия филм... Но предстои да разберем. Интересен факт е, че само преди почти 2 седмици от "20th Century Fox" обявиха, че започват работа по проект, който носи заглавието "Напушен вкъщи", като сюжетната му линия напомня много за тази на "Сам вкъщи". В него действието ще се върти около мъж, който изпуска самолета за ски ваканция и остава у дома. Тогава под влиянието на наркотични вещества, той започва да си въобразява, че някой се опитва да влезе в къщата му. Говори се, че продуцент ще бъде Райън Рейнолдс, който, по най-голяма вероятност, ще застане и пред камера. / dir.bg

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

happy burgas

Най-четени

Проектът за площад „Св. св. Кирил и Методий“

  • 27 Окт 2021
  • 164
Как пл. „Св. св. Кирил и Методий“ в Бургас да стане привлекателно място и зона за туристически атракции, събития, фестивали и базари?

Конкурсът „Морето не е за една ваканция“ приключи

  • 27 Окт 2021
  • 129
Над 300 творби събра любимият конкурс на учениците „Морето не е за една ваканция“. В раздел „фотография“ пристигнаха над 200 снимки от всички краища на страната, а в раздел "компютърна рисунка" над 100 творби.

Зелена светлина за изграждане на нова болнична сграда и нов медицински център на КОЦ-Бургас

  • 27 Окт 2021
  • 119
„Моля, с грижа за здравето на бургазлии, да се отнесете отговорно и да подкрепите докладната записка за Комплексен онкологичен център – Бургас. Преди четири години стартирахме този мащабен проект и сега предстоят две докладни записки, които трябва да подкрепите.

Дебат "Черно море и бъдещето" за 31 октомври

  • 27 Окт 2021
  • 132
„Черно море и бъдещето“ е темата, по която 17 ученици от ЧОУ „Д-р М. Монтесори” ще дебатират и очертават бъдещето на Черно море с преподавателите си, с учени и експерти.

PLSQL ONLINE TRAINING CAMP - безплатно обучение по софтуер

  • 26 Окт 2021
  • 251
В средата на ноември в Бургас ще стартира второто издание на PLSQL ONLINE TRAINING CAMP – безплатно обучение по бази данни от софтуерната компания Fadata, насочено както към студентите по програмиране и младите специалисти от района, така и към тези, които търсят преквалификация и ново начало за своята кариера.