Още един „мистериозен“ монолит е забелязан. Този път по пешеходна пътека в Лас Вегас в Невада, според столичното полицейско управление на Лас Вегас (LVMPD). „Виждаме много странни неща, когато хората отиват на пешеходен туризъм, като например неподготвени за времето, липса на достатъчно вода… но вижте това“, написа отделът в публикация във Facebook във вторник, показваща изображения на огледална структура.
„Как се озова там горе?“
Монолитът е открит през уикенда близо до връх Гас, северно от Лас Вегас, се добавя. Стълбът напомня на такива, които се появяват по целия свят малко след като 10-футов сребърен монолит беше открит в края на 2020 г. от екипаж на хеликоптер, летящ над пустиня в Юта. Подобни структури се появиха на планински връх в Калифорния, гора в Румъния и остров Уайт край южното крайбрежие на Англия. Наблюденията до голяма степен са намалели от 2021 г., но този март местният строител Крейг Мюър в окръг Поуис, Уелс се натъкна на едно по време на разходка по хълм. Той каза пред BBC, че изглежда, че е внимателно засадено. „Нямаше очевидни следи около него и човек би си помислил, че нещо подобно би причинило много бъркотия“, каза той.
Що се отнася до открития на пешеходната пътека в Лас Вегас, потребителите на социалните медии твърдят, че монолитът всъщност не е нов. „Всеки, който живее от западната страна, вижда това седмично“, гласи един коментар под публикацията на LVMPD във Facebook. „Да! Виждам това от години“, пише друг в отговор, сред публикации, шегуващи се за извънземни, шеги и че може да е портал към други измерения. „Обелиските имат неизвестна сила и цел. Мисля, че е направено от човека, но извънземните все още са сред нас. Дръжте очите си отворени и камерите готови“, написа един потребител. Други предположиха, че това е произведение на изкуството, нещо, което се спекулира за предишни монолити.
Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...