Новият формат на „Бургас и морето“ за млади изпълнители привлече български и италиански участници в състава на журито. Форматът ще се проведе за първи път към песенния конкурс тази година.

 

Към Михаела Маринова, Дарияна Куманова, Стефан Илчев, Антонио Вандони, Христин Стрижлев, които участваха като жури още на кастингите на формата, се присъединяват Давиде Локатели, Николо Фраджиле и Рита Перота.

Ролята на журито е не само да оцени участниците, а чрез опита и контактите си да помогне за професионалното израстване на младите таланти, да бъде техен ментор и да осъществи необходимите контакти в професионалното израстване на бъдещите музикални звезди.

Припомняме, че Национален конкурс за млади изпълнители „Бургас и морето“ започна подбор на изпълнители още в началото на годината. Финалната част на конкурса ще се проведе от 19:00ч. на 27 юли, в Културен дом НХК. Билети за събитието ще откриете в мрежата на Евентим и на касата на „Часовника“.

На сцената в зрителна зала „Точно Русев“ ще прозвучат десет авторски песни, създадени с участието на самите изпълнители и десет кавър песни от традиционния формат на „Бургас и морето“ за песен. Очакват ви много изненади и впечатляваща сцена.

 

 

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...