Стая за двама в същия хотел вече се предлага от 160 лева без храна и стига до 380 лева ол инклузив. Така за седемдневна ваканция в същия хотел, но в пика на сезона, ще платите 1120 лева.

Най-високата оферта в Златни пясъци е за 4-звезден хотел, в който искат по 310 лева на ден на човек в двойна стая, а ако изберете апартамент или лукс стая, нощувката скача до 480 лева на ден на база ол инклузив.

В Обзор отново за 4-звезден хотел на база ол инклузив цената е 62 лева на ден на човек, но отново важи до края на май, а в Свети Влас искат по 119 лева. През юли и август хотелите в Обзор предлагат оферти от 140 до 180 лева на човек за пълен пансион, а в Свети Влас стаята вече е от 250 до 400 лева.

Ако не сте претенциозни и решите да почивате в къща за гости или семеен хотел 2 или 3 звезди, ще платите доста по-малко. През юни една нощувка в Созопол например излиза 70 лева на човек, но в средата на юли цената вече е 90 лева и отново пада, но чак в края на септември, когато е 75 лева.

В един от най-евтините ни курорти по Южното ни Черноморие – Ахтопол, хотелиери искат по 35 лева на човек за нощувка хотел три звезди, а през юли и август цената се вдига до 42 лева, като офертата включва и закуска и вечеря.

Къщи за гости в Китен пък предлагат на гостите си стаи по 49 лева за юни, а от 15 юли цената става 54 лева. С близо 30 лева отгоре ще платите, ако почивате в пика на сезона в Приморско. Ако за 3-звезден хотел през юни цената е около 70 лева, то през юли тя става 100 лева. Така за седмична почивка ще платите 200 лева повече.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *